HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA



A FÓRUM legfrissebb témái

Offtopic

2024. április 20

***FENDER***

2024. április 11

Jónás Tamás (instrume

2024. április 11

***YAMAHA billentyűsök

2024. április 07

***IBANEZ***

2024. április 06

Fotók, képek, GALÉRIA

2024. április 01

?Hangszórót ?Ládába

2024. március 28

Vizelde

2024. március 25

JÁTÉKTECHNIKA

2024. március 21

Zenészeket, zenekart ke

2024. március 20

Csöves Gitárerősítő

2024. március 18

LINE6 - VARIAX

2024. március 16

In Memoriam...

2024. március 11

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2024. március 08

Gitáreffektek

2024. február 08

BÚÉK 2023 Karácsony

2024. január 15

*MARSHALL.hu KLUB *

2024. január 12

Akusztikus gitárok

2024. január 12

***GIBSON***

2024. január 11

Oktáv, nyak stb. beállít

2024. január 04

***Squier***

2024. január 02

***JACKSON***

2024. január 01

YAMAHA gitárok

2023. november 27

***SX gitárok***

2023. november 27

CORT GITÁROK

2023. november 13

A számítógép és a z

2023. november 10

ZENEELMÉLET

2023. november 08

GITÁRÉPÍTŐ - GITÁRF

2023. október 29

Videó & mp3 linkek

2023. október 29

KEVERŐK, Hangkeverés...

2023. október 01




HANGMESTER.HU AKCIÓ
Gitár Light Capo
kápó

Gitár Light Capo


Akciós ár:
1 990 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
CASIO PX S1000 Privia RD
Digitális zongora

CASIO PX S1000 Privia RD


Akciós ár:
199 990 Ft


HANGMESTER.HU AKCIÓ
VILLON TRIÓ: TÁBOR LIVE 2020
VILLON TRIÓ: TÁBOR LIVE 2020

VILLON TRIÓ: TÁBOR LIVE 2020


Akciós ár:
999 Ft



hangszermagazin.hu

SZAKMAI BESZÁMOLÓ: MEGJELENT NAGY KRISZTA VIDEÓKLIPJE - CSAK A PÉNZ
2024. február 29.





hangszermagazin.hu

SZAKMAI BESZÁMOLÓ: MEGJELENT VASKÓ MAKKA ÚJ VIDEÓKLIPJE
2024. február 28.







Legfrissebb használt hangszerek:
SoundSation
84 900 Ft
Elektronika
75 000 Ft
Gretsch
219 000 Ft
Line6
65 000 Ft
Fender
245 000 Ft
Fender
160 000 Ft
Dean
160 000 Ft
Roland
105 000 Ft
Steinberg
99 990 Ft
Hughes&Kettner
23 000 Ft
Elektronika
23 500 Ft
Peavey
200 000 Ft
KARÁCSONY UTÁN ÚJRA KÉTSZERESÉRE BŐVÍTJÜK A HANGSZERBOLTOT
2023. december 24.
ITT A NOVEMBERI 10%-OS KEDVEZMÉNY KÓDJA! NYISD MEG A CIKKET!
2023. október 28.
Iskolakezdési KOTTA és HANGSZER AKCIÓ -10%
2023. szeptember 10.
A HANGMESTER.HU SZERVEZI A VILLON TRIÓ JUBILEUMI ERDÉLYI TURNÉJÁT
2023. április 19.

Zenész Konyha (Zenészek kedvenc eledelei)
Kisérleti topic: Kedvenc receptjeitek, vagy ismert zenészek kedvenc receptjeinek helye legyen ez..

Ahhoz hogy hozzászólhass a témához, előbb be kell jelentkezned!

Témák


OWL2007-11-23 20:47 |  #192
Jogos, sok minden marhaságra képes vagyok én is.
Válasz '' hozzászólására (#)

Kovika 2007-11-23 20:45 |  #191
Pedig ez a gasztronómiai forradalom kiváncsivá teszi az embert!
Válasz '' hozzászólására (#)

OWL2007-11-23 20:39 |  #190
Azért én maradnék a hagyományos vaddisznó ragunál!
Válasz '' hozzászólására (#)

Kovika 2007-11-23 20:38 |  #189
Na jó, persze, hogy közösen csináltuk, azok nélkül, akik a fát hordták mi sem lettünk volna!
Válasz '' hozzászólására (#)

Kovika 2007-11-23 20:36 |  #188
Mindenkinek a fantáziájára és kreativitására van bízva!
Válasz '' hozzászólására (#)

OWL2007-11-23 20:31 |  #187
Nincs pontos elkészítés!
Válasz '' hozzászólására (#)

Kovika 2007-11-23 20:27 |  #186
Itt találsz még 1-2 fasza kaját!!!!

Válasz '' hozzászólására (#)

battereye 2007-11-23 20:22 |  #185
Pár percig mindenki keverte azért:), de amúgy igazad van:)
És gecifinom volt.( ahhoz képest, hogy mattrészegek voltunk - bár ez az első estére szerintem hatványozottan igaz)
Válasz '' hozzászólására (#)

Kovika 2007-11-23 20:16 |  #184
Ezt hárman főztük az Atharral, meg a Snakepittel Dánfokon!! És sztem gecifinom volt ahoz képest, hogy mattrészegek voltunk!
Válasz '' hozzászólására (#)

battereye 2007-11-23 17:22 |  #183
Kis emlékeztető:

Ezek pedig a másnapra maradt maradékok, kenyérre kenve isteni volt:)




Ne egyetek gyorskaját, mert még a végén elszalad basszátok meg! Éljen a pecsenye, a pörkölt, a tőtött káposzta, a halászleves, a sütemények és kalácsok hada, a busa, a harcsa, a kárász és keszeg; megyek most és valami finomat eszek!

landmine2007-11-23 16:44 |  #182
te állat
Válasz '' hozzászólására (#)

Tommy Norum2007-11-23 16:08 |  #181
Pörköltszaftos meggybefőtt
Ecetes linzerkarika
Székelykáposztás Milka
Cigánypecsenye benzinnelflambírozva
Ecetleves sósrépával, kakaóval
Sült szivarvég epekő-szószban
Aranyérgaluska
Műkörömpörkölt
Rántott hányás gyomorsavasmártásban
Májkrémes méz enyhén édes -savanyú-erős barbecue szósszal

Epefagylalt

Tommy Norum2007-11-23 16:06 |  #180
Tokos koshúgyhólyag

landmine2007-11-23 15:52 |  #179
lacibácsi tojása alatt ugye nem azt érted
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 15:51 |  #178
és uborkával
Válasz '' hozzászólására (#)

Tommy Norum2007-11-23 15:50 |  #177
Mentolos halászlé
Lacibácsi száznapos tojása
Szúró Rudi
Zsírral töltött cseresznye
Birkafaggyúval töltött fánk


lacko2007-11-23 15:42 |  #176
egyébként az nem is rossz!
akkor már inkább fogkrém süti vagy sós csoki.
Válasz '' hozzászólására (#)

isabá2007-11-23 15:40 |  #175
lemaradt a dessert!
lekvároskenyér mustárral
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-23 15:36 |  #174
Osztriga homloküregből.

Mákos 2007-11-23 15:34 |  #173
látszik is bazzeg :D:D:D
Válasz '' hozzászólására (#)

Mákos 2007-11-23 15:32 |  #172
zsíros kalács az te !
Válasz '' hozzászólására (#)

lacko2007-11-23 15:30 |  #171
Mai menü:
Kólában főtt csülök
Kávés keszeg fagyönggyel
Zsíros tészta
Mentolos nyúl

lacko2007-11-23 15:27 |  #170
NA VÉGRE EGY ILYEN TOPIC!!!!!!

FGGYZ 2007-11-23 14:53 |  #169
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 14:52 |  #168
A kurvaszádat...
Válasz '' hozzászólására (#)

FGGYZ 2007-11-23 14:51 |  #167
úgy ,hogy valamelyik búzi tegnap belinkelt egy baszott nagy torost!
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 14:49 |  #166
Csak azt tudnám, hogy jutott el a topic a toroskáposztától a buzikig?

Korodilasz 2007-11-24 08:24 |  #197
Finom volt, csak ne láttam volna viszont...

zulu 2007-11-23 14:34 |  #165
Jóítvágyat

Ibazze2007-11-23 14:32 |  #164
Igen! Ha a végbeledben szúró fájdalmat érzel és a tarkódra erősen lehel valaki, akkor ott van benned!
Válasz '' hozzászólására (#)

Fender59 2007-11-23 14:29 |  #163
OK, akkor azt hiszem ezt a témát sikerült kivesézni...
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 14:27 |  #162
Hát, végül is mindenkiben ott a buzi...
Válasz '' hozzászólására (#)

Fender59 2007-11-23 14:25 |  #161
Áááááh, csak amolyan gondolatébresztőnek dobtam be ezt a dolgot, ha már erről van szó. Van azért némi feminin jellege a főzőcskézésnek, úgyhogy gondoltam feldobom a témát, hátha valaki lekommentálja vagy valami...
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 14:25 |  #160
Fúúj! Ződüveges!
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 14:24 |  #159

Tommy Norum2007-11-23 14:09 |  #158

Tommy Norum2007-11-23 14:08 |  #157

Tommy Norum2007-11-23 14:08 |  #156

Tommy Norum2007-11-23 14:05 |  #155
Főzőcskéző? Zenészevagy?

Snakepit2007-11-23 13:55 |  #154
Ki mondta, hogy az buzi aki szeret főzőcskézni???
Válasz '' hozzászólására (#)

zulu 2007-11-23 13:55 |  #153
- Amelyik zenész buzi:
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-23 13:53 |  #152
a sváb wannabe zsidók?:)
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 13:53 |  #151
Izvini moj brat, utána már kapcsoltam, hogy ki is vagy, de már elküldtem.
Válasz '' hozzászólására (#)

Fender59 2007-11-23 13:43 |  #150
Amúgy nem értem ezt a topicot:

- Amelyik zenésznek rózsaszín gitárja van: buzi
- Amelyik zenész borotválkozik: buzi
- Amelyik zenész ásványvizet iszik: buzi
- Amelyik zenész főz: buzi

Vagy rosszul tudom...???

Tommy Norum2007-11-23 13:40 |  #149
és a legtutibb reggeli:
Burek (sajttal vagy hússal)

Oszt ennek a sarajevoi verziója:

Valamint Dino Merlin (zseniális!) hasoncímű lemezének borítója:


És ahol a legjobbat eheted ezekbű":

Sarajevo - Bascarsija

Tommy Norum2007-11-23 13:35 |  #148
Tudom Földim, csak itt errefelé nem tudják úgyse kimondani (értsd: nem a fórumon, úgy általában)
Vújity Truttykó effektus
Válasz '' hozzászólására (#)

bubu902007-11-23 12:59 |  #147
begörcsölt az oldalam
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 12:58 |  #146
mondtam is lejjebb, hogy nem a legegészségesebb ez sem, de ez jutott...
ja és egy ideje már sportolok is
Válasz '' hozzászólására (#)

2007-11-23 12:43 |  #145
kicsit álszent vagy:)
az egészséges életmódról papolsz a fővárosban panelból, ahol eleve egészségtelen élni:)
a csirkemell jó dolog, de ne tudd meg hogyan meg mikkel etetik a csirkéket, rengeteg vegyszert használnak a mezőgazdaságban....
aztán meg sokat ülsz gép elött és netezel, ami nem különb a tvzésnél:)
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 12:23 |  #144
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 12:20 |  #143
ha pici a kert, akkor tényleg nem rossz időtöltés.
én mikor az udvart parkosítottam, a kert nagyrészét is befüvesítettem és teleraktam gyümölcs fákkal, annyi kert maradt, amennyit kényelmesen rendben lehet tartani. persze nem is sokminden terem benne, de az legalább friss, vegyszermentes, nem génmanipulált ízetlen szar. a paprikának paprika íze van, a paradicsom meg paradicsom ízű. egy-egy ágyás hagyma, fokhagyma, répa, petrezselyem, borsó, zeller, karalábé, pár bokor, cukkini, uborka, kapor, cékla... mindez kb 40 négyzetméteren
Válasz '' hozzászólására (#)

Bizsibazsi 2007-11-23 12:16 |  #142
Azt minek higítani???
Meg mivel?
Esetleg egy kis száraz fehérborral, meg némi buborékkal.
Válasz '' hozzászólására (#)

Bizsibazsi 2007-11-23 12:15 |  #141
Furcsa, de életem legjobb zabálásaiban benne van a vajas zsemle is.
7 éves koromban kórházba kerültem vesemedence-gyulladással, és 3 hétig ott dekkoltam.
Egyik nap röntgenre vittek, előtte nem ehettem egy napig.
Pont reggel kellett mennem, de olyan rendesek voltak a nővérek, hogy félretették a reggelimet. Meg azt is, amit nem osztottak ki.
A mai napig úgy emlékszem, hogy talán soha nem esett olyan jól néhány vajas zsemle, mint akkor. Bezabáltam vagy ötöt. (lehettem kb. 25 kilós)
A "legjobb kajálásaim top 10"-ben mindenképpen benne van.

landmine2007-11-23 12:12 |  #140
én a vizet szeretem. tisztán.

Bizsibazsi 2007-11-23 12:11 |  #139
Tisztán szeretem a bort,
a sört pedig piszkosul.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 12:11 |  #138
de hálni azért nem velük háltál, ugye?
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 12:10 |  #137
a bort jobban szeretem mint a sört...
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 12:08 |  #136
Én idén próbálkoztam vele először. Paradicsom, erőspaprika, TV paprika, uborka lett a palántálva, de elég amatőrre sikeredett a dolog, mivel nem tudtam annyit foglalkozni vele amennyit kellett volna.
Egyébként hobbikertészkedni kurva jó dolog ám. Tökre megnyugtat. Pár sör után néha beszélgettem is velük gyomlálás közben.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 12:03 |  #135
ehe, fele ekkorán is durva lenne
Válasz '' hozzászólására (#)

Cipry2007-11-23 11:52 |  #134
A világ 3 legdrágább söre

Cipry2007-11-23 11:39 |  #133
készül balkáni konyharemek.
Válasz '' hozzászólására (#)

Cipry2007-11-23 11:38 |  #132
Én az elmúlt fél évben kezdtem ilyeneket enni, barátnőm szülei és felmenői éltek/élnek Zenta mellett, és náluk elég gyakran balkáni konyharemek.
Válasz '' hozzászólására (#)

Harry 2007-11-23 11:36 |  #131

ŐK ÁRULTÁK A VILÁG LEGJOBB CHILIJÉT!

Harry 2007-11-23 11:32 |  #130

Bocs, ha valakinek elment az étvágya.
Ez most nő, vagy férfi?

fuckezüguci 2007-11-23 11:29 |  #129
meg gyamé

fuckezüguci 2007-11-23 11:29 |  #128
Rakott kumpri

Patkó 2007-11-23 11:27 |  #127
hát ez csak olyasféle hobbykert a friss nyári zöldségfélék miatt.
alig pár négyzetméter. a porta zöme be van parkosítva, az ugye nem igényel annyi időt...
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 11:20 |  #126
Haverom dettó. 140 kilós, baszottnagy kétméteres állat és minden fordulóban meg kellett állni, mert Ákoska kifulladt és fáj a háta is...
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 11:13 |  #125
akkor jó
az meg még zsírabb, ha van saját kerted
Válasz '' hozzászólására (#)

dr_kotasz 2007-11-23 11:12 |  #124
A gaben féle hozatott pizzára gondolsz?
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 11:11 |  #123
szerintem félreértesz. nem támadásból vagy kioktatási szándékkal írtam. béke van.
szerinetm a nézeteltérés abban van közöttünk, hogy más megközelítésből szemléljük magát a főzést. ennyi.
egy dologban viszont egyetértünk: az egészséges táplálkozás mindenek előtt!
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 11:10 |  #122
szerintem nem olyan, de ez nem baj, nem érthetünk mindenben egyet megértem, ha te annak gondolod!
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2007-11-23 11:10 |  #121
naja :DD

gyúrós srác kifeküdt mikor a 4-re fel kellet vinni egy kis komódot. a vézna költöztető srác meg hátára vette a sütőt, egy kézzel tartotta, másikkal beszélt asszonnyal a telefonon miközben ment felfele :D
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2007-11-23 11:09 |  #120
egyértelmű. de a tea íze jobban kijön cukor nélkül. és itt nem a filteres vackokra gondolok amit boltban veszel mert azoknak a 90%-a tea levél adalékokkal nem pedig tea :)
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2007-11-23 11:08 |  #119
szerintem igen is a zenével egyenértékű. ugyanúgy tanulni és gyakorolni kell ezt is mint a zenét. szakács művészet is olyan.... élete végéig tanulja az ember és még mindig lenne mit tanulni, gyakorolni és alkotni.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 11:07 |  #118
Percre pontosan? Nem. Valamelyik nap nem is gyakorlom, heti 4-5 napot próbálok 1-1 órát... hú, ez nagy robot...
És szerinted, ha nem iszom alkoholt és nem cigizem kocában, akkor már automatikusan örömtelen az életem?
Kicsit jobban odafigyelek a dolgokra, ennyi az egész. Ez pedig természetesen jön, nem kell megtartóztatni magam, hidd el.
Válasz '' hozzászólására (#)

Bizsibazsi 2007-11-23 11:06 |  #117
Egyetértek.
Pl egy csülök pékné módra olyan étel, ami ünnepekre való, mondjuk születésnapra. Ha minden nap azt kéne ennem, rühellném.
Régen mindig elmentünk a barátaimmal a Szlovákba csülköt enni, ha valamelyikünknek születésnapja volt, pont elég volt évente 4-5-ször. Ittuk hozzá a jó hideg Zlaty-t, meg az Unikumot, és nem is kellett több.
Válasz '' hozzászólására (#)

Patkó 2007-11-23 11:06 |  #116
van amibe kell cukor, van amibe nem. egy olaszos paradicsom szószba nem tehetsz édesítőszert cukor helyett, vagy egy párolt lilakáposztát ugye karamellizált cukorral készítesz, ha ízletesre akarod (és grillezett libacombbal mennyei kaja)
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 11:05 |  #115
Tudom, de nem is bírják felvinni a szejrényt az ötödikre.
Nulla teherbírás.
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2007-11-23 11:05 |  #114
hát ott ittunk mert ittunk :)
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 11:05 |  #113
figyu, nem vagyok ellene az ízek művészetének, elismerem (csak nem tartom a zenéhez hasonlónak, mint írtad)
ennek ellenére szerintem a mindennapi táplálkozásnak nem kell, hogy része legyen, ritkán jó dolog!
én is félrekajálok néha, de szerencsére ritkán kívánom
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 11:04 |  #112
Öööö...ezt ne firtassuk Gaben. :)
Dánfokon Be voltál baszva a hús meg nem főtt meg.
Válasz '' hozzászólására (#)

Fender59 2007-11-23 11:02 |  #111
Nem azért. Olyan vagy, mint egy hülye robot. Mindent lefikázol meg gondolom percre pontosan gyakorolosz meg mittudomén. Az élet szerintem arra való, hogy mindenféle örömöt meg jóleső érzést generálj magadban és - egy újabb közhely következik - a világon minden, még a cigaretta is, kis adagban öröm forrása, nagyban méreg. Szerintem ugyanez van a kajával is. Aki nem eszik soha egy jó kis cupákos, zsíros husikát az épp olyan fasz, mint aki minden nap azt eszi.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 11:02 |  #110
te tényleg nem tudsz olvasni, csak nyomogatod a válaszgombokat? (már bocs)
növényi olajat használok, sót, fűszereket szintúgy, honnan vetted, hogy nem eszem nyers zöldésget?
Válasz '' hozzászólására (#)

Bizsibazsi 2007-11-23 11:01 |  #109
Én is szerettem jókat főzni legény koromban.
Amióta megnősültem, ki vagyok tiltva a konyhából.
A feleségemnem csak útban vagyok, pedig néha bemegyek, hogy segítsek, de elzavar, mert folyton láb alatt vagyok. Nekem meg ő van útban, de nem lehet kikergetni...
Pedig a brassóit állítólag elég jól csinálom, nem ijedek meg, ha rántott húst kell sütnöm, de régen sokat csináltam mindenféle pácolt/sült húsokat, meg palacsintát is.
Most sajnos villanytűzhelyünk van, én nem tudom megszokni.
Nem elég forró. Egy rántotta minimum 15 perc, palacsintát meg végképp nem tudok rajta sütni. Az asszony megoldja valahogy, de így sem olyan igazi, mer soha nem barnul meg, csak olyan lesz, mint a nyers bőr...
Asszem, szép lassan el is felejtek főzni.
Viszont a feleségem sütiben nagyon nagy ász.
Vannak rég, bevált receptjei, de mindig megvariálja egy kicsit, és hihetetlenül gyorsan tud sütni-főzni.
Anyám reggel 9-kor elkezdett főzni vasárnap, és úgy lett kész levessel, másodikkal, sütivel délre.
Az asszony 11-kor elkezdi, és délre ugyanúgy megvan minden... Anyám meg ne tudja...
Szegénykém amúgyis ma 53 éves.
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 11:01 |  #108
Pljeskavica
A csevapcsicsát meg egyszerűbben mondják: csevap (čevap).
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2007-11-23 11:00 |  #107
sajnos kell két hét az ízlezlő szerveknek mire megszokják a cukor nélküliséget. tudom. általában cukor nélkül iszom már mindent.

viszont a cukorral nagyon jó dolgokat lehet cisnálni. keleti konyha bevállt módon használja. majd ugyanannyi cukrot tesz ételeibe mint sót. egész más ízeket emel ki az ételben. zseniális.
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 11:00 |  #106
A testépítők (tudod, azok az izmos emberkék, akik 200 kilókat emelgetnek) zabpelyhet esznek, ami a müzli alapanyaga
Válasz '' hozzászólására (#)

gaben2007-11-23 10:59 |  #105
innen a fórumról azért sokan "elszenvedték" a Gaben féle vendéglátást. asszem nem főzök szarul de ha majd úgy ítélik értékelik akkor megteszik ők. :)

landmine2007-11-23 10:59 |  #104
a cukor majdnem olyan függőséget alakít ki, mint a cigi... próbáld ki, hogy tűri valaki, hogy nem ehet cukrot, nem bírja könnyen! (ezt tapasztaltam épp)
Válasz '' hozzászólására (#)

Jose Padilla 2007-11-23 10:57 |  #103
F*ck!

Tommy Norum2007-11-23 10:57 |  #102
Receptek is jönnek majd :)))
Balkáni konyharemekekkel :)
Az anyaországi magyar-énem az magyarost és vadhúsost is szeret
Válasz '' hozzászólására (#)

Jose Padilla 2007-11-23 10:57 |  #101
100

Patkó 2007-11-23 10:57 |  #100
a finoman táplálkozás nem egyenlő az egészségtelen táplálkozással. néhány dologra ha odafigyelsz, lényegesen egészségesebb ételeket készíthetsz. szánj időt arra, hogy a húsról eltávolíts minden felesleges hártyát, zsírt, bőrt, használj növényi olajakat, én majdnem mindenhez olivát használok, csak annyi sót használj amennyi okvetlenűl szükséges, használj egészséges fűszereket, zöldfűszereket, nem csak só-bors-paprikából áll a világ. egyél sok nyers zöldséget
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 10:57 |  #99
ja hát világos, mert nem vedelem a sört és nem vagyok 150 kiló, mi? és foglalkozom azzal, hogy ne egyek szart, hát igen, ez tényleg gáz
Válasz '' hozzászólására (#)

landmine2007-11-23 10:55 |  #98
olvass már vissza kicsit... milyen magvakról beszélsz?
napi menüm kérlek: fél kiló rizs és zabpehely (egyben persze), fél kiló hús és még sok minden más
a hús kisül 25 perc alatt, a barnarizs kicsit tovább tart, ezért 40 perc
Válasz '' hozzászólására (#)

Snakepit2007-11-23 10:55 |  #97
Az, hogy ki, mit és mennyit eszik életvitel kérdése. A naphosszat miniszoknyában flangáló szőke titkárnőnek elég a müzlifos. Elvan vele. Elég a szervezetének, hiszen nem végez megterhelő fizikai munkát.
A mások oldalról pedig kíváncsi lennék milyen arcot vágna apám, ha anyám elé rakná a fenti menüt. Szerintem nem is tudja mi az a müzli...:D
Ez persze erős túlzás, de benne van a lényeg. :)

gaben2007-11-23 10:55 |  #96
a cigi más. magától nem kívánja az ember. ha rászokik utána kívánja már. de olyanról még nem hallottam, hogy valaki magától szokott volna rá úgy, hogy a közelében senki em dohányzott volna haneme gyszer csak rájött: bazze én elszívnék egy cigit mert pont az hiányzik.

szóval a káros szenvedélyek kicsit más tészta :)
Válasz '' hozzászólására (#)

Jose Padilla 2007-11-23 10:54 |  #95
Szerintem a főzés (ha nem muszájból van) akkor jó kikapcsolódás. Az ételnek igenis ki kell néznie valahogy, ahogy egy hangszert esetleg jó hangúnak hallasz, de küllemre nem tetszik, nem fogod megvenni! Én hétvégén főzök, van idő, berakok egy jó CD-t, egy pohár bor és nyugodtan elkészítem a kaját. Megnyugtat, kikapcsol és jó látni, ha valakinek ízlik. A hús a fő táplálék, körettel, előnyben a magyaros konyha, de szívesen elkalandozok más földrészre is.

Tommy Norum2007-11-23 10:54 |  #94
Enyimek:
Csevapcsicsa (jómagyarú)

Pjeskavica ajvárral

Nyárson sült bárány

Tengeri hal grillen

Vadasmarha knédlivel

Tufahija (sültalmás biszbasz)



Témák


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2024 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek
és kizárólag aktuális készletünk erejéig, melyről visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk vásárlóinkat/érdeklődőinket.
Minden weboldalunkon leadott rendelés csak akkor tekinthető visszaigazolt megrendelésnek, ha kollégánk e-mailen egyértelműen megerősíti,
hogy az adott termékből van jelenleg készketen általunk megvásárolt és bevételezett modell.
Weboldalunkon feltűntetett árak nem számítanak árajánlattételnek.

CAMPONA HANGSZERBOLT (1222 Nagytétényi út 37. Földszint, POSTA és GYÓGYSZERTÁR között)
NYITVA MINDENNAP (vasárnap is!) 11:00 - 19:00 | +36-20-323-0641 | hangmester@hangmester.hu