OkOsSáG - Magazin l FÓRUM l Zenei Szemle l HangStúdiók l SzakmaiAdatbázis l Próbatermek

      MIKROFONOK l KEVERŐPULTOK l EFFEKTEK l FÚVÓSOK HANGSZEREK l ÜTŐSÖK HANGSZEREK l PC/MAC
      GITÁROK l GITÁRERŐSÍTŐK l GITÁREFFEKTEK l BILLENTYŰS HANGSZEREK l HANGRENDSZEREK l EGYÉB...
Figyelem! Ha árainknál tudsz olcsóbbat az országban bárhol, kérünk,
jelezd a 20/ 971 8465-ös számon, vagy e-mailben és felülvizsgáljuk az adott termék árát!
ROLAND gitárerősítők

Szólógitár erősítők árakkal...
.: ÚJ :.
Basszusgitár erősítők árakkal... .: ÚJ :.
Akusztikusgitár erősítők... .: ÚJ :.
PEAVEY gitárerősítők

5150-es széria...

Classic széria...
TransTube széria...
TransTube EFX széria...
XXX szériás erősítők és ládák...
XXL gitárládák...
Jensen gitárládák...
MAX erősítők, előfokok...
PRO széria...
Redline/TVX basszus széria...
Wiggy széria...

Basszusgitár kombók...
BAM basszuserősítők...
Redline/TVX basszus széria...
VOX basszuserősítők


VOX T széria...

.: ROLAND :.
A Roland modellezés terén bejárt sikersztorija néhány éve kezdődött a VG-8-as gitárprocesszorral. Hatalmas jelentősége abban rejlett, hogy a cég abban az időszakban alkotta meg ezt a berendezést, amikor a virtuális hangzás előállítására épülő eszközök még meglehetősen gyerekcipőben jártak. A VG-8-at csakhamar a VG-88 követte, melyben a gitárerősítők, gitárok, pick-upok, hangszertestek, ládák, effektek temérdek választéka mellett még arra is van módunk, hogy a virtuális gitárládánk elé helyezett virtuális mikrofon milyen szögben álljon...!
A folytatás szinte adta magát, 1 év fejlesztés után a COSM névre keresztelt speciális Roland modellezés dobozba került, s megjelentek a VGA erősítők, melyek a VG-88-hoz hasonlóan egyedülállóak és életképesek a mai napig.
Mindezen fejlesztések persze csak egy tehetősebb réteg számára voltak elérhetők (árak az aloldalakon), egészen az új CUBE sorozat megjelenéséig, melyekbe szinén a COSM tevhnológia dolgozik, ez esetben is lehetőve téve, hogy 1 erősítő vásárlásával 4-6-8 teljesen különbőző sound-dal szólalhassunk meg.
HNG Tipp: Tesztjeink alapján a a CUBE szériás termékek kiválóan teszik a dolgukat, az erősítőmodellek minden korábbinál élethűbbek, s már a 15W-os és 30W-os típusok is meglepően jó mélyfrekvenciás leképzéssel és dinamikával szólnak.
.: VOX :.
A VOX cég legendás erősítői elsősorban a visszafogottabb és elegánsabb gitárhangzást megkívánó műfajokban (jazz, blues...) vívták ki a zenészek elismerését.
MARSHALL gitárerősítők
MARSHALL AKCIÓ KARÁCSONYIG!

MG széria képekkel, árakkal...
AVT széria képekkel, árakkal...
.: ÚJ :.
DSL széria képekkel, árakkal...
.: ÚJ :.
TSL széria képekkel, árakkal...
.: ÚJ :.
MODE FOUR széria árakkal..
.: ÚJ :.

Egyéb Marshall ládák (pl. 1960)...
ÚJ :.
Akusztikus sorozat árakkal...
.: ÚJ :.
RACK-es modellek árakkal ... .: ÚJ :.
Vintage széria árakkal...
.: ÚJ :.

Basszusgitár erősítők/ládák...
.: ÚJ :.
LINE6 gitárerősítők

Spider II széria árakkal...
.: ÚJ :.
Duoverb széria árakkal... .: ÚJ :.
Flextone széria árakkal... .: ÚJ :.
Vetta II széria árakkal... .: ÚJ :.
HD 147 fej... .: ÚJ :.
Gitár hangfalak árakkal... .: ÚJ :.
POWERSTATE gitárerősítők


Standard modellek...
.: MARSHALL :.
A legendás csöves erősítőiről méltán híres Marshall cégre mindig jellemző volt az elegancia. Jim Marshall-ék soha nem próbáltak különféle multieffekt-csodákat létrehozni, s ahogy a Marshall erősítőket, úgy a gitár pedálokat is az egyszerűség, a nyugodt erő és a hamisítatlan "Marshall sound" jellemzi.
Oldalunkon egyelőre a legkisebb, "MG" széria modelljei találhatók meg, mely elsősorban a kisebb pénztárcájú zenészeknek kínál megoldást a 15W-os kombótól a 100W-os fej-ládáig.
HNG Tipp: Tesztjeink alapján az MG széria modelljei sokkalta élethűbb csöves hangzást képesek produkálni, mint a jelentősen drágább, előfokcsöves AVT szériás erősítők.
.: LINE6 :.
A LINE6 cég termékei az élvonalbeli gitárerősítők zászlóshajói, melyet mi sem bizonyít jobban, mint, hogy már a "kezdő" szériája (mely nem más, mint a SpiderII) is egy nemzetközileg elismert erősítőcsalád, s nagyobb testvéreihez hasonlóan teljes egészében a modellezésre épül...
HNG Tipp: Bár a Line6 termékek nem a kezdő gitárosokat célozzák meg, saját kategóriájukban kedvező ár/minőség viszony jellemző rájuk.
.: POWERSTATE :.
1994 nyara óta van jelen a hazai hangszerpiacon a Powerstate . A cég egyike azon kevés hazai hangszererősítő gyártóknak, akik állják a sarat az erősödő távol-keleti hangfal és erősítő dömpinggel szemben. A cég főprofilja a gitárerősítők, gitárkombók, basszusgitár-erősítők, basszusgitár kombók, billentyűerősítők, billentyűkombók, hangfalak fejlesztése, gyártása. Közöttük szerepelnek a közepes teljesítményű 30-50-60 wattos kombók és a nagyteljesítményű 100-160-250 wattos kombók, ill. erősítők. Az elektronikus megoldások tekintetében megtalálhatok a tisztán tranzisztoros, félig csöves ( előfokozatban alkalmazott elektroncső) és a teljesen csöves erősítők is.
A HANGMESTER.HU Portálon található anyagok a HangMester Csapat írásbeli engedélye nélkül NEM használhatók fel!
Kapcsolat: hangmester@hangmester.hu, Telefon: 20/ 971 8465 (9:00-17:00), ICQ Online-tanácsadás: 199707760
© Copyright 2003 HANGMESTER.HU Minden jog fenntartva.