OkOsSáG - Magazin l FÓRUM l Zenei Szemle l HangStúdiók l Zenekarok l Próbatermek

      MIKROFONOK l KEVERŐPULTOK l EFFEKTEK l FÚVÓSOK HANGSZEREK l ÜTŐSÖK HANGSZEREK l PC/MAC
      GITÁROK l GITÁRERŐSÍTŐK l GITÁREFFEKTEK l BILLENTYŰS HANGSZEREK l HANGRENDSZEREK l EGYÉB...
Powerstate CLASSIC 503
50W és 60W csöves gitárerősítő

50 watt, vagy 60 watt teljesítményű 3 csatornás csöves gitár kombó. A beépített csövek az 50 wattos változatnál 3db ECC83 és 2db EL34. A 60 wattos változatnál 3db ECC83S és 2db E34L.
Az erősítő 1 bemenettel rendelkezik. A három csatorna között kézi-, vagy lábkapcsolóval lehet váltani.
A CHANNEL I főleg hanghű játékra szolgál. Tartalmaz egy 3 sávos hangszínszabályozó rendszert, ami hagyományos felépítésű (LOW, MIDDLE, HIGH), egy hangerőszabályzó potenciométert (VOLUME) és egy BRIGHT kapcsolót. A BRIGHT kapcsolót kikapcsolva a csatorna teljesen hanghű (túlvezérlés nélküli, erősen visszacsatolt) módon szól. A kapcsoló bekapcsolásakor a csatorna olyan működési állapotba kerül, amikor "csilingelő magas" hangszínek érhetők el.
A CHANNELII és CHANNELIII felépítését tekintve teljesen azonos. A kezelő szervek kiosztása sorrendben a következő: GAIN, LOW, MIDDLE, HIGH, VOLUME és BRIGHT kapcsoló. A GAIN potenciométerrel lehetőség nyílik a hanghű állapottól a teljesen torzítottig történő beállításra. A LOW, MIDDLE, HIGH hagyományos hangszínrendszer megegyezik a CHANNELI jelzésű csatornában találhatóval. A VOLUME potenciométer a csatorna hangerejének beállítására szolgál. A BRIGHT kapcsoló bekapcsolásakor egy kis "fényt", többlet magas hangszínt biztosít a csatornának.
A LINE IN bemenet szerepe az, ha valaki csak végerősítőként szeretné használni az erősítőt, akkor ide kell csatlakoznia. Ekkor leválasztódik a 3 csatorna és csak a PRESENCE, EFFECT MIX és MASTER potenciométerek használhatók.
A PRESENCE a más erősítőkben is ismert hangszín karakter beállítására szolgáló gomb. Ez a csatornáktól független, beállítása mindhárom csatornára hat.
Az EFFECT MIX lehetőséget nyújt külső effekt használatára, amit a hátlapon található SEND, RETURN segítségével csatlakoztathatunk.
A MASTER a főhangerő beállítására szolgál. A hátlapon található csatlakozók sorrendben LINE OUT, EFFECT RETURN, SEND, FOOT SWITCH, SPEAKER OUT 4ohm, 8ohm (INTERNAL SPEAKER). A kombóba beépített hangszóró impedanciája 8 ohm, ennek megfelelően a mechanika hátoldalán található 8 ohmos SPEAKER OUT kimenetbe kell csatlakoztatni (INTERNAL SPEAKER 8 Ohm felirattal ellátva). A hozzá csatlakoztatható külső hangfalak impedanciája 4 vagy 8 ohm. Az erősítőhöz a következő hangfalakat ajánljuk: GITÁR BOX 1x12", GITÁR BOX 2x12", GITÁR BOX 4x12".


Ugrás a Fórumba, beszéljünk a Powerstate-ról is! >>>
 • 50W ill. 60W (típustól függően)
 • 3 csatorna
 • 3db ECC83 cső
 • 2db EL34-es cső
 • A csöves hangzást kedvelőknek, minden zenei stílusra.
 • Bruttó ár: 165.000 Ft (50W)
 • Bruttó ár: 175.000 Ft (50W)


  (Futárunk díjmentesen házhozszállítja Budapest területén!)
  .:MEG SZERETNÉM RENDELNI:.
 • Powerstate CHORUS100
  100W-os tranzisztoros gitárerősítő

  100 W teljesítményű gitár kombó CHORUS effekttel, ötsávos hangszínszabályozó rendszerrel, Line kimenettel, Standby kapcsolóval. Az 1-es bemenethez tartozik a CHORUS effekt és a hangszínek, a 2-es bemenet átmenő csatorna. A VOLUME1 és a VOLUME2 (bemeneti hangerő) potméterrel illeszthető a bemeneti jelszint az előerősítő optimális üzemeltetéséhez.
  A CHORUS effekt nyomógombbal aktivizálható. 3 potméter tartozik hozzá, a RATE, a DEPTH és az E.LEVEL. A RATE-tel lehet állítani a moduláció sebességét, a DEPTH-tel a moduláció mélységét, az E.LEVEL-lel pedig az effekt szintjét.
  Az kombó hangszínrendszere az ötsávos grafikus EQUALIZER. A sávközépi frekvenciák sorrendben 100Hz, 300Hz, 1kHz, 3kHz, 9kHz. A potméterek szabályozási tartománya +- 20 dB, ami +- 10 szeres emelést vagy vágást tesz lehetővé. A potméterek középállásánál lineáris a jel átvitele. Ennek megfelelően semmiféle előkorrekció nem lép fel a potméterek 0 dB állásánál (közép állás), a bemeneti jel változatlan ,,hanghű" formában jut a hangszóróra. Ennek akkor van fontos szerepe, amikor valamilyen effekten, vagy multieffekten keresztül csatlakozunk a bemenetre.
  A MASTER potméter a végerősítő előtti közvetlen hangerőszabályozást végzi.
  A LINE OUT kimenetre a jel a MASTER potméter elől kerül.
  A kombóba beépített hangszóró EMINENCE (USA) GAMMA 12" típusú.Az erősítőhöz csatlakoztatható külső hangfal minimális impedanciája 8 ohm. A CHORUS100 kombó 100 W zenei, 80 W szinuszos teljesítményt ad le. Egy 8 ohmos hangfal csatlakoztatása esetén a leadott zenei teljesítmény 120 W, a szinuszos pedig 100 W. Az erősítőhöz a GITÁR BOX 1x12" hangfalakat ajánljuk kiegészítő ládának.


  Ugrás a Fórumba, beszéljünk a Powerstate-ról is! >>>
 • 100W
 • 2 csatorna
 • tranzisztoros
 • beépített Chorus
 • 1db 8 Ohm-os hangfal csatlakoztatható
 • Elsősorban multieffekthez, pedálokhoz akánlott
 • Bruttó ár: 108.000Ft

  (Futárunk díjmentesen házhozszállítja Budapest területén!)
  .:MEG SZERETNÉM RENDELNI:.
 • Powerstate PG100
  100W-os tranzisztoros gitárerősítő

  100 W teljesítményű gitár kombó hétsávos hangszínszabályozó rendszerrel, Line kimenettel, Standby kapcsolóval. Két csatornával rendelkezik, az 1-es csatornához tartoznak a hangszínek, a 2-es átmenő csatorna. A VOLUME1 és a VOLUME2 (bemeneti hangerő) potméterekkel illeszthető a bemeneti jelszint az előerősítő optimális üzemeltetéséhez.
  A potméterek középállásánál lineáris a jel átvitele. Ennek megfelelően semmiféle előkorrekció nem lép fel a potméterek 0 dB állásánál (közép állás), a bemeneti jel változatlan ,,hanghű" formában jut a hangszóróra. (Ennek akkor van előnye, ha valamilyen effekten, vagy multieffekten keresztül csatlakozunk a bemenetre.)
  Az erősítő hangszínrendszere két csoportra különíthető el. Az első a TONE alá tartozó rész, ami 2 potméterből áll. A második az EQUALIZER, ami egy ötsávos grafikus equalizer. A TONE hangszínrendszer a LOW és a HIGH potméterekből áll. A szabályozási tartományuk +-12 dB az 50 Hz alatti, ill. az 1 kHz feletti tartományban.
  A hangszínrendszer második része az 5 sávos grafikus EQUALIZER. A sávközépi frekvenciák sorrendben 100Hz, 300Hz, 1kHz, 3kHz, 9kHz. A potméterek szabályozási tartománya +- 20 dB, ami +- 10 szeres emelést vagy vágást tesz lehetővé.
  A MASTER potméter a végerősítő előtti közvetlen hangerőszabályozást végzi.
  A LINE OUT kimenetre a jel a MASTER potméter elől kerül.
  A PG100 kombóba beépített hangszóró EMINENCE (USA) GAMMA 12" típusú, 8 ohmos, 200 W-os, átmérője 30 cm . A kombóhoz külső hangfal csatlakoztatható, aminek a minimális impedanciája 8 ohm. Ajánljuk a GITÁR BOX 1x12" hangfalat (lásd HANGFALAK menü), ami mind méret, mind a hangszóró típus tekintetében igazodik a kombó paramétereihez. Egy 8 ohmos hangfal csatlakoztatása esetén a leadott zenei teljesítmény 120 W, a szinuszos pedig 100 W.


  Ugrás a Fórumba, beszéljünk a Powerstate-ról is! >>>
 • 100W
 • 2 csatorna
 • tranzisztoros
 • 1db 8 Ohm-os hangfal csatlakoztatható
 • Elsősorban multieffekthez, pedálokhoz akánlott
 • Bruttó ár: 108.000Ft


  (Futárunk díjmentesen házhozszállítja Budapest területén!)
  .:MEG SZERETNÉM RENDELNI:.
 • A HANGMESTER.HU Portálon található anyagok a HangMester Csapat írásbeli engedélye nélkül NEM használhatók fel!
  Kapcsolat: hangmester@hangmester.hu, Telefon: 20/ 971 8465 (9:00-17:00), ICQ Online-tanácsadás: 199707760
  © Copyright 2003 HANGMESTER.HU Minden jog fenntartva.