OkOsSáG - Magazin l FÓRUM l Zenei Szemle l HangStúdiók l SzakmaiAdatbázis l Próbatermek

    MIKROFONOK l KEVERŐPULTOK l EFFEKTEK/PROCESSZOROK l HANGRENDSZEREK l FELVEVŐK/USB ESZKÖZÖK
   GITÁROK l GITÁRERŐSÍTŐK l GITÁREFFEKTEK l BILLENTYŰS HANGSZEREK l FÚVÓSOK l ÜTŐSÖK l KIEGÉSZÍTŐK
Figyelem! Ha árainknál tudsz olcsóbbat az országban bárhol, kérünk,
jelezd a 20/ 971 8465-ös számon, vagy e-mailben és felülvizsgáljuk az adott termék árát!
BOSS és ROLAND effektek

Multieffektek, processzorok...
.: ÚJ :.
Január 20-án MEGJELENT az új BOSS GT-8 !
ROLAND Gitárszintetizátorok hamarosan!
BOSS pedálok szólógitárhoz... .: ÚJ :.
BOSS pedálok basszusgitárhoz... .: ÚJ :.
BOSS twin pedálok gitárokhoz... .: ÚJ :.
A BOSS 2006-ban 30. jubileumi évfordulóját ünnepli! A cég egyike azon fejlesztő csapatoknak, akik évtizedek óta kényeztetik a gitárosokat újabb és újabb pedálokkal, multieffektekkel, processzorokkal. A BOSS pedálok az 1976-os első fejlesztések óta folyamatosan jelen vannak a világhírű zenészek (Sting, Richie Sambora, stb...) effektparkjaiban, s mi sem bizonyítja jobban a fejlesztések időtállóságát, mint, hogy az 1977-ben piacra dobott OD-1-es OverDrive a mai napig feltűnik a nagyobb színpadokon!
A BOSS-ROLAND modellezés terén bejárt sikerstory-ja néhány éve kezdődött a VG-8-as gitárprocesszorral. Hatalmas jelentősége abban rejlett, hogy a cég abban az időszakban alkotta meg ezt a berendezést, amikor a virtuális hangzás előállítására épülő eszközök még meglehetősen gyerekcipőben jártak. A VG-8-at csakhamar a VG-88 követte, melyben a gitárerősítők, gitárok, pick-upok, hangszertestek, ládák, effektek temérdek választéka mellett még arra is van módunk, hogy a virtuális gitárládánk elé helyezett virtuális mikrofon milyen szögben álljon...!
A folytatás szinte adta magát, s a COSM névre keresztelt speciális Boss-Roland modellezés bekerült a "kisebb" multieffektekbe is, míg mára minden BOSS-ROLAND multieffekt ezzel az eljárással dolgozik.
HNG Tipp: A COSM eljárás egyedülálló technikásának köszönhetően a mára mindenki számára ismert GT-6 multieffek processzor (mely a COSM csúcskategóriáját képviseli a multieffektek között) 4 éve piacvezető és mindeddig páratlan fejlesztés, minden hasonló árkategóriájú berendezést maga mögött hagyva! Kistestvére ME-55 néven jelent meg!
YAMAHA gitáreffektek


HAMAROSAN

A YAMAHA gitáreffektek hamarosan felkerülnek oldalunkra. Ha addig bármi kérdésed lenne, várjuk leveled, vagy telefonod!
KORG multieffektek


Effektek szóló és basszgitárhoz...
.: ÚJ :.
A KORG gitáreffektek az elmúlt években elsősorban a stúdiózás, s a változatos zenei műfajokat képviselő gitárosok szakterületén váltak meghatározóvá, azonban évek óta váratott magára egy -az AX15000-at leváltó- új fejlesztésű multieffekt. 2005-ben végre piacra került az AX3000, mellyel a cégnek célja, hogy ismét hosszú időre beírja magát a gitáreffektezés történetébe.

Az új AX3000, a korábbi AX10, AmpWorks és az új Pandora multieffektek is kipróbálhatók a HANGMESTER.HU Hangszerboltban!
LINE6 gitáreffektek


POD gitár és basszus széria...
.: ÚJ :.

A LINE6 cég termékei az élvonalbeli gitáreffektek zászlóshajói. Szóló- és basszusgitárosok egyaránt találnak effektet a folyamatosan tökéletesített POD szériában. A POD széria minden modellje használható stúdióban és koncerten egyaránt gitárerősítő közbeiktatása nélkül, mert a beprogramozott digitális szimulációkkal "felvételkész" sound-ot hozhatunk látre.
HNG Tipp: A POD 2.0 utódjaként megjelent új POD XT USB kimenettel rendelkezik, mely hatalmas dolog, hiszen a hangkártya bemenetének használata nélkül készíthetünk felvételt USB-n keresztül akár Laptop-ra is a mező közepén...
MARSHALL gitáreffektek


Marshall gitár pedálok...
A legendás csöves erősítőiről méltán híres Marshall cégre mindig jellemző volt az elegancia. Jim Marshall-ék soha nem próbáltak különféle multieffekt-csodákat létrehozni, s ahogy a Marshall erősítőket, úgy a gitár pedálokat is az egyszerűség, a nyugodt erő és a hamisítatlan "Marshall sound" jellemzi.

A cég 5 pedálja között 3 torzító, 1 chorus, 1 vibrato és 1 kompresszor található. Ideális választás a Marshall erősítőkhöz, vagy bármely modellező gitáreffekthez.
A HANGMESTER.HU Portálon található anyagok a HangMester Csapat írásbeli engedélye nélkül NEM használhatók fel!
Kapcsolat: hangmester@hangmester.hu, Telefon: 20/ 971 8465 (9:00-17:00), ICQ Online-tanácsadás: 199707760
© Copyright 2003 HANGMESTER.HU Minden jog fenntartva.