OkOsSáG - Magazin l FÓRUM l Zenei Szemle l HangStúdiók l SzakmaiAdatbázis l Próbatermek

    MIKROFONOK l KEVERŐPULTOK l EFFEKTEK/PROCESSZOROK l HANGRENDSZEREK l FELVEVŐK/USB ESZKÖZÖK
   GITÁROK l GITÁRERŐSÍTŐK l GITÁREFFEKTEK l BILLENTYŰS HANGSZEREK l FÚVÓSOK l ÜTŐSÖK l KIEGÉSZÍTŐK
Figyelem! Ha árainknál tudsz olcsóbbat az országban bárhol, kérünk,
jelezd a 20/ 971 8465-ös számon, vagy e-mailben és felülvizsgáljuk az adott termék árát!
MACKIE
Aktív hangfalak (1. osztály)

Oldalunkon feltűntetett aktív Mackie berendezéseket ugyanazon professzionalitás jellemzi, mint a cég keverőit, erősítőit. A Mackie termékek minőségükben és ebből következően sajnos ár tekintetében is a legfelsőbb kategóriát képviselik, mely a vásárlás szempontjából nyilvánvalóan nem előny, azonban talán nem véletlen, hogy aki egyszer Mackie-t használt, nem cseréli le (talán csak egy másik Mackie-re :) ...
Ezen termékek elsősorban professzinális hangosítást igénylő intézmények, együttesek számára ajánlott.
A Mackie hangfalak képpekkel...


GENELEC
Stúdió monitorok

Nem túlzás, hogy a GENELEC stúdió monitorok mára olyannyira alap kellékévé váltak a profi stúdiózásnak, hogy nincs komolyabb hangstúdió GENELEC monitor nélkül.
A cég által képviselt sound a szakma etalonjává vált classzikus- és könnyűzenei téren egyaránt. Ehhez illeszkedik a termék ára is, melyből következően elsősorban nem a házi stúdióknak ajánlott.
GENELEC monitorok képpekkel...


REFLEX
Stúdió monitorok

Magyar gyártmányú középkategóriás hangosítási hangfalak, elsősorban iskolai és szabadtéri rendezvényekre, művelődési házakba, klubokba.
REFLEX hangfalak képpekkel...
DYNAUDIO
Professzionális stúdióhangfalak

A Dynaudio cég BM és AIR szériás professzionális monitorjai vitathatatlanul az élvonalbeli stúdiózás meghatározó kellékévé váltak az elmúlt időszakban csakúgy, mint ahogy a kedvezőbb árú kisebb (BM széria kezdő típusai) Dynaudio hangfalak betörtek az igazán iényes otthoni zenehallgatás "mezejére"...
 • BM széria képekkel, árakkal...
 • AIR széria képekkel, árakkal...


 • WHARFEDALE
  Hangfalak hangosításhoz

  Az angol Wharfedale Pro termékek az elmúlt években előkelő helyet vívtak ki maguknak hazánkban is. Oldalunkon feltűntetett nagyteljesítményű hangfalak klubok, művelődési házak és zenekarok számára is ideális alternatívául szolgálnak, hiszen a nagy hangerő mellett minőségi hangképet produkálnak megfizethető árkategóriában.
  A hangfalakhoz elsősorban CASTONE végfokokat ajánlunk, ugyanis tesztjeink során kiváló párosnak bizonyultak.

  A hangfalak képpekkel, árral .:HAMAROSAN:.


  CASTONE
  Végerősítők (magyar)

  A CASTONE Electronic Kft kezdetben sztereó végerősítők kisebb teljesítményű változatainak gyártásával foglalkozot, melyekett a nagyobb teljesítményű készülék fejlesztése követte.

  A CASTONE készülékek a hangosítás minden területén (diszkók, klubbok, szabadtéri rendezvények, strandok, kollégiumok, iskolák, művelődési házak, mozik, intézmények, templomok, sportcsarnokok...) bizonyítottak, melyekre a szakszerű kialakítás mellett megtartott mérsékelt ár jellemző. Az igényeknek megfelelő végerősítő kiválasztásával kapcsolatban a hangmester@hangmester.hu címen készséggel segítünk!
  CASTONE végfokok képpekkel...
  A HANGMESTER.HU Portálon található anyagok a HangMester Csapat írásbeli engedélye nélkül NEM használhatók fel!
  Kapcsolat: hangmester@hangmester.hu, Telefon: 20/ 971 8465 (9:00-17:00), ICQ Online-tanácsadás: 199707760
  © Copyright 2003 HANGMESTER.HU Minden jog fenntartva.