OkOsSáG - Magazin l FÓRUM l Zenei Szemle l HangStúdiók l Zenekarok l Próbatermek

      MIKROFONOK l KEVERŐPULTOK l EFFEKTEK l FÚVÓSOK HANGSZEREK l ÜTŐSÖK HANGSZEREK l PC/MAC
      GITÁROK l GITÁRERŐSÍTŐK l GITÁREFFEKTEK l BILLENTYŰS HANGSZEREK l HANGRENDSZEREK l EGYÉB...
ALTO - 2004 augusztustól!
Általános keverőpultok

Az ALTO termékek 2004 nyara óta kaphatók Magyarországon. A cég, az "L" és "S" szériás keverőivel a zenészeket, kisebb hangosításokat lebonyolító cégeket és a házi stúdiókat célozza meg.

Bár az ALTO név nem egy bejáratott márka egyelőre, azonban a fejleszésnél a 3 fő cél:
 • a professzionális hangminőség
 • a megbízható működés
 • a hosszú élettartam (a HANGMESTER.HU oldalon vásárolt modellekre 3 év garanciát biztosítunk!)

  Az S modell termékei funkcióikat tekintve szinte mindenben megegyeznek a konkurens márkák hasonló keverőpultjaival (egyedüli különbség talán az ALTO pultok alacsonyabb árfekvése), az L modell termékeit pedig már komplett digitális effektprocesszorral (s nem akármilyennel) látták el!
  Mindenkinek bátran ajánljuk, aki kevés pénzért minőségi berendezést szeretne vásárolni!
  ALTO keverőpultok képpekkel, árakkal...
 • YAMAHA
  Általános keverőpultok

  Míg korábban a YAMAHA elsősorban a professzionális igények kielégítésére fektette a hangsúlyt fejlesztései terén azzal, hogy 2003-ban piacra dobta az MG keverőcsaládot, igen komoly alternatívájává vált a Behringer, Phonic és egyéb igazán kedvező árral dolgozó cégek termékeinek.

  A széria kisebb modelljei elsősorban klubhangosításokhoz, otthoni stúdiózáshoz ideálisak, míg a nagyobb modellek már támogatják a 4-, 6- és 14 sávos felvételek készítését, illetve a monumentális koncerthangosításokat.

  A YAMAHA MG szériája azoknak ajánlott, akik nem tudnak, vagy nem akarnak százezreket költeni keverőpultra, azonban kételkednek a Behringer és más olcsó pultok tartósságában. A "YAMAHA minőség" nem szorul magyarázatra.
  YAMAHA keverőpultok képpekkel...
  BEHRINGER
  Általános keverőpultok

  A BEHRINGER köztudottan a kegkedvezőbb áru márkák közé tartozik a piacon. Hasonlóan erősítőihez és mikrofonjaihoz, a cég keverőpultjai is igen olcsók és sok szolgáltatással kényesztetik a kispénzű zenészeket is.
  A világszerte népszerű "MX" szériát az év elején felváltotta az "UB" keverőcsalád, mely felépítését és alapfunkcióit tekintve tulajdonképpen megegyezik a korábbi MX-xel, azonban a modellek nagy része beépített effekt processzort kapott, mely nagy segítség koncerthangosításkor, hiszen nincs szükség egy plusz külső berendezésre.
  Minden modell csoportfantommal, aux utakkal, s a nagyobb típusok további boszokkkal rendelkeznek. Szolgáltatásait tekintve a Behringer keverőpultjai megegyeznek a nagyobb cégek pultjaival, melyből következően ár/szolgáltatás viszonyban nincs életképes alternatívájuk.
  BEHRINGER keverőpultok képpekkel...
  ALLEN&HEATH
  Professzionális keverőpultok

  Az angol cég keverőplutjai a professzinális kategóriát képviselik. A fejlesztésnél az elsődleges cél ebből következően nem a vevőbarát árkalkuláció, hanem a strapabíró, megbízható minőség.
  Az termékeket hazánkban legfőképp nagyobb volumenű élő hangosítások alkalmával használják.

  keverőpultok képpekkel...  MACKIE
  Professzionális keverőpultok


  HAMAROSAN...


  A HANGMESTER.HU Portálon található anyagok a HangMester Csapat írásbeli engedélye nélkül NEM használhatók fel!
  Kapcsolat: hangmester@hangmester.hu, Telefon: 20/ 971 8465 (9:00-17:00), ICQ Online-tanácsadás: 199707760
  © Copyright 2003 HANGMESTER.HU Minden jog fenntartva.