HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR, CD, DVD

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA

MULTIMÉDIA


Legfrissebb cikkek

SHOPMARKBAN (1191 Bp., Üllői út 201.) FOLYTATÓDIK A DALSZÖVEGÉRTELMEZÉS A HANGSZERBOLTBAN
     2021. október 20.

NKA PÁLYÁZAT - NAGY LÉPÉST TESZ A VILLON TÁBOR
     2021. október 10.

1 LIKE = 10% KEDVEZMÉNY
     2021. szeptember 28.

HANGMESTER.HU Hangszerek a VILLON TRIÓ Turnén
     2021. szeptember 24.

Beszélgetés Szabó Attilával a dalszövegírásról
     2021. április 24.

FERENCZI BALÁZS: A cajon jelentése dobozka vagy koporsó... /HANGSZEREM
     2021. április 05.

NÉMETH TAMÁS: Én nagyon szívesen játszom a saját hangszeremen.../HANGSZEREM
     2021. március 22.

HELLO PIAC - Dalszövegértelmezés a piacok napján
     2021. március 15.

FODOR BÁLINT: Ez egy Buffet Fesztivál hangszer... /HANGSZEREM/
     2021. március 08.

MÁRCIUS 22-IG ZÁRVA A HANGMESTER HANGSZERBOLT
     2021. március 04.


Roland RP-401R RW/CB/WH Digitális zongora

Prémium minőségű zongora fiatal családok számára


2015. november 02.


Prémium minőségű zongora fiatal családok számára


Az RP-401R egy kompakt, attraktív hangszer, mely a Roland számos díjnyertes tulajdonságával rendelkezik. Ideális választás fiatal családok számára, akik egy minőségi zongorát szeretnének otthonukba. A prémium minőségű hangzás és billentésérzet, valamint a kedvező árnak köszönhetően az RP-401R megbízható, szilárd alapot ad a zongoratanuláshoz gyermekek és felnőttek számára egyaránt. A beépített ritmus funkció lehetőséget biztosít a vidám tanuláshoz, tempóérzék fejlesztéshez. A zongorajátékot a teljes zenekari kíséret automatikusan követi a lefogott akkordoknak megfelelően. Az RP-401R egyedülálló Headphones 3D Ambience funkciója segítségével az akusztikus zongorákra jellemző különleges hangkép most fejhallgató használatával is megtapasztalható. A hangszer számos lehetőséget biztosít a zenei képességek fejlesztéséhez tanulók és tapasztalt zongoristák számára egyaránt. Ilyen például a hangszínek széles választéka és az ingyenes Roland zongora alkalmazások iPhone-ra és iPad-re.

Tartós befektetés a zenei tanulmányokba

Az elismert Roland hangzás, a kifinomult kalapácsmechanika, a technológia jellemzők és a gyártás minősége biztosítja, hogy az RP401R professzionális szintet képvisel rendkívül vonzó áron. Ez a remek hangszer tökéletes választás a fiatal családok számára vagy egy zongoratanárnak, aki minőségi eszközt keres a tanításhoz. A kompakt kialakítás, ötvözi a helytakarékos hatékonyságot a hagyományos megjelenéssel, beleértve a beépített kottatartót és a visszahúzható fedelet, amely védi a billentyűzet, amikor nem használja. Az RP-401R elegáns megjelenésű rózsafa vagy fekete színekben kapható, így könnyen kiválasztható az adott környezet stílusához és hangulatához

A Roland legújabb technológiái egy prémium minőségű zongorában

Az RP-401R kiváló gyártási minősége és innovatív technológia jellemzői messze meghaladják az árkategóriájára jellemzőket. A Roland SuperNATURAL Piano hangforrás az akusztikus zongora kiegyensúlyozott, gazdag, összetett hangzását képes megszólaltatni, amellyel hihetetlenül valósághű játékélményt képes nyújtani. Az újonnan kifejlesztett PHA-4 Standard kalapácsmechanikás billentyűzet a Roland felső-kategóriás zongoráinak jellemzőivel rendelkezik, funkciói, külső megjelenése, a billentyűk ébenfa és elefántcsont hatású felülete és a legújabb érzékelő technológia lehetővé teszik, hogy teljes mértékben megtapasztalhatók legyenek a SuperNATURAL Piano hangforrás által biztosított lehetőségek. Az akusztikus zongorákra jellemző 3 pedálos kialakítás Progressive Damper Action funkcióval folyamatos pedáljátékot biztosít, a hagyományos játéktechnikáknak megfelelően.

Intelligens kíséret funkció

Az RP-401R beépített ritmus funkciója lehetőséget ad arra, hogy zenei kíséretek mellett játsszon, és gyakoroljon. A ritmusok hihetetlenül könnyen használhatók, mivel automatikusan követik a zongorajátékot a lefogott akkordnak megfelelően. A 72 ritmus között a rock és jazz-től a latin, reggae és modern elektronikus stílusokig számos zenei műfaj megtalálható. Amellett, hogy így nem unalmas a gyakorlás vagy egy teljes zenekari hangszereléssel lehet együtt játszani, a ritmusok segítségével a pontos tempótartás sokkal változatosabban és szórakoztatóbb módon fejleszthető, mint a hagyományos metronóm funkcióval. A ritmus kíséretek nagyszerű lehetőséget biztosítanak a zeneszerzés örömének felfedezésére, ráadásul nem csak zongora, hanem a hangszerben megtalálható orgona, gitár, rézfúvós, szintetizátor és egyéb hangszínek segítségével.

Apple iOS alkalmazások - Több öröm a zongorázásban...

Az Apple iOS eszközökre készült ingyenes Roland alkalmazások motiválják, illetve még élvezetesebbé teszik a zongorajátékot és gyakorlást. Az Air Performer lehetővé teszi kedvenc dalok megszólaltatását a gyakorláshoz vagy előadáshoz egy iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékről a zongora hangrendszerén keresztül, vezeték nélküli* kapcsolattal. Az iPad-ra készült Piano Partner alkalmazás interaktív Flash Card zenei programja kisgyermekek számára készült, továbbá a program lehetővé teszi a RP-401R által tárolt dalok és hangszínek felfedezését egy intuitív grafikus felületen keresztül. A Piano Partner-hez tartozó DigiScore Lite segítségével a zongora által tárolt belső dalok kotta formájában jeleníthetők meg az iPad képernyőjén. Ezek a praktikus zenei alkalmazások az Apple App Store-on keresztül érhetők el és a mai modern mobiltechnológián keresztül segítik a zongorajáték hatékony fejlesztését.
* A vezeték nélküli kommunikációhoz szükséges a Roland WNA1100-RL Wireless USB adapter (külön megvásárolható) és egy vezeték nélküli LAN elérési pont, Internet kapcsolattal.

A digitális technológia által biztosított előnyök – továbbfejlesztet tanulási funkciók

A fiatal családok számára az RP-401R számos praktikus funkcióval rendelkezik, amely támogatja a hangszer mindennapi használatát. Az első legfontosabb, hogy a digitális zongorákat soha nem kell behangolni, és a hangzás mindig tökéletes, így az akusztikus zongorákra jellemző rendszeres karbantartási költségek megtakaríthatók. Az RP-401R számos digitális kényelmi funkcióval segíti a gyakorlást és a szórakozást, mint például a beépített metronóm, a felvevő és a Twin Piano mód, ami oly módon osztja két részre a billentyűzetet, hogy két embernek egymás mellet lehessen játszani ugyanabban a hangfekvésben. A Volume Limit funkcióval beállítható a hangszer maximum hangerőszintje, így elkerülhető, hogy kisgyermekek túl magas hangerővel használják a zongorát. Egy másik nagy előnye a digitális zongoráknak, hogy a hangszóróit teljesen ki lehet kapcsolni és fejhallgató használatával, mások zavarása nélkül tovább lehet játszani vagy gyakorolni. Az RP-401R egyedülálló Headphones 3D Ambience funkciója segítségével az akusztikus zongorákra jellemző különleges hangkép most fejhallgató használatával is megtapasztalható. Ez az innovatív technológia még élvezetesebbé teszi a fejhallgatóval történő gyakorlást, mivel olyan érzetet kelt, mintha a hang ténylegesen a hangszerből érkezne.

Termékjellemzők

- A Roland elismert zongora technológiái egy attraktív és kedvező árú hangszerben
- SuperNATURAL Piano hangforrás, autentikus akusztikus zongorahangzás
- Új PHA-4 Standard nagy érzékenységű, kalapácsmechanikás billentyűzet
- Progressive Damper Action funkció folyamatos pedálút érzékeléssel fél-pedál és egyéb hagyományos akusztikus zongora technikákhoz
- Kifinomult, beépített ritmusok intelligens kíséret funkcióval; 72 stílus, közte 6 zongora stílus
- Az akusztikus zongora mellett 305 további hangszín, közte elektromos zongorák, vonósok, orgonák, gitárok, rézfúvósok, szintetizátor és egyéb hangszínek
- Hatalmas beépített dal könyvtár, benne zongora klasszikusok, népszerű Czerny és Hanon etűdök
- Kotta megjelenítés, hangszín, dal és ritmus kiválasztás az ingyenes Piano Partner iPad alkalmazással
- Ingyenes Air Performer alkalmazás iPhone, iPad, vagy iPod Touch készülékekre
- A Headphones 3D Ambience effekt páratlanul gazdag hangzást biztosít a fejhallgatóval történő gyakorlás során
- USB memória WAV/SMF dalok lejátszására és a beépített felvevő által rögzített dalok tárolására
- USB számítógép port számítógépes zenei szoftverek (Mac és Windows) használatához
- Hasznos funkciók a mindennapi gyakorláshoz, közte a Volume Limit funkció és a fejhallgató hangerejének független beállítása
- Helytakarékos kialakítás
- Kapható modern fekete és rózsafa színben

HANGMESTER.HU


A cikkhez kapcsolódó anyagok:
Roland RP-401R a www.hangszer.hu webáruházban...

A FÓRUM legfrissebb témái

Offtopic

2021. október 25

Jónás Tamás (instrume

2021. október 25

Barkács

2021. október 25

Csöves Gitárerősítő

2021. október 25

Gitáreffektek

2021. október 25

***GIBSON***

2021. október 25

***SX gitárok***

2021. október 25

***YAMAHA billentyűsök

2021. október 24

KEVERŐK, Hangkeverés...

2021. október 24

***FENDER***

2021. október 22

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2021. október 21

Zenészeket, zenekart ke

2021. október 19

Vizelde

2021. október 18

***JACKSON***

2021. október 17

In Memoriam...

2021. október 16

***EPIPHONE*** GI

2021. október 10

Mákosamp és válogatott f

2021. október 08

Akusztikus gitárok

2021. szeptember 22

DIGITÁLIS ZONGORÁK

2021. szeptember 21

*MARSHALL.hu KLUB *

2021. szeptember 20

Z e n é s z V I C C E K

2021. szeptember 19

Fotók, képek, GALÉRIA

2021. szeptember 05

LINE6 - VARIAX

2021. augusztus 28

***Squier***

2021. augusztus 22

***BC RICH gitárok***

2021. augusztus 18

K O R G szintetizátoro

2021. augusztus 11

E-bay

2021. augusztus 09

Gitártanár kerestetik

2021. augusztus 02

Mutameg!

2021. július 18

A számítógép és a z

2021. július 02


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2020 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

HANGMESTER.HU | 1082 BP., BAROSS UTCA 77. - hangmester@hangmester.hu

Hangszer.lap.hu | Gitar.lap.hu | Szintetizator.lap.hu