HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR, CD, DVD

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA

MULTIMÉDIA


Legfrissebb cikkek

SHOPMARKBAN (1191 Bp., Üllői út 201.) FOLYTATÓDIK A DALSZÖVEGÉRTELMEZÉS A HANGSZERBOLTBAN
     2021. október 20.

NKA PÁLYÁZAT - NAGY LÉPÉST TESZ A VILLON TÁBOR
     2021. október 10.

1 LIKE = 10% KEDVEZMÉNY
     2021. szeptember 28.

HANGMESTER.HU Hangszerek a VILLON TRIÓ Turnén
     2021. szeptember 24.

Beszélgetés Szabó Attilával a dalszövegírásról
     2021. április 24.

FERENCZI BALÁZS: A cajon jelentése dobozka vagy koporsó... /HANGSZEREM
     2021. április 05.

NÉMETH TAMÁS: Én nagyon szívesen játszom a saját hangszeremen.../HANGSZEREM
     2021. március 22.

HELLO PIAC - Dalszövegértelmezés a piacok napján
     2021. március 15.

FODOR BÁLINT: Ez egy Buffet Fesztivál hangszer... /HANGSZEREM/
     2021. március 08.

MÁRCIUS 22-IG ZÁRVA A HANGMESTER HANGSZERBOLT
     2021. március 04.


Roland BK-9 arranger szintetizátor

Könnyen hordozható, professzionális hangszer az élő előadáskhoz tervezve


2015. november 18.


A népszerű BK sorozat új zászlóshajója, a BK-9 kíséret-automatikás hangszer lenyűgöző hangszínekkel, realisztikus stílus kíséretekkel, valamint prémium tulajdonságok és funkciók széles skálájával rendelkezik. A határtalan zenei lehetőségek kiaknázásához óriási hangszín készlet - beleértve a Rolad legújabb SuperNATURAL hangszíneit - és újra programozott stílus kíséretek óriási tárháza áll rendelkezésre, szinte minden zenei műfajban a klasszikustól a modern stílusokig. Az innovatív kettős LCD rendszernek és az intuitív panel elrendezésnek köszönhetően a megszólaló virtuális zenekar egyszerűen kézben tartható, miközben a kiváló minőségű, hatékony effektek és a programozható valósidejű vezérlők segítségével gyorsan kiválaszthatók a hangszínek és könnyedén megformálható az elképzelt hangzás. A hangszer számos praktikus funkciója között szerepel az USB felvevő/lejátszó, a beépített 16-sávos szekvenszer és a stílus-szerkesztő is. Mindezeknek köszönhetően a BK-9 egy igazi "erőmű", rendkívül sokoldalú, nagy teljesítményű "zenegép" professzionális előadásokhoz, komponáláshoz és otthoni zenéléshez egyaránt.- Csúcsmodell 76-billentyűs hangszer, kiváló hangszínek, piacvezető kíséret-automatika funkciók és könnyű, hordozható kivitel
- Több mint 1,700 hangszín, 70 dobszett, beleértve 22 SuperNATURAL és 500 vadonatúj hangszín
- Legendás Virtual Tone Wheel orgona hangszínek, dedikált regiszterek az autentikus vintage orgonajátékhoz
- 540 újra programozott, kimagasló hangminőségű stílus (beleértve 25 új stílust) és több mint 1000 Music Assistant beállítás
- Öt független multi-effekt processzor (MFX) és külön mastering effektek
- Megújult kezelőfelület, áttekinthető panel elrendezés, két LCD kijelző és Mixer funkció
- Professzionális 16-sávos szekvenszer, beépített stílus szerkesztő, valamint Chord Loop és Audio Key funkciók
- Dal lejátszás/ felvétel, korlátlan Performance lista tárolás és további hasznos USB memória funkciók
- XLR mikrofon bemenet dedikált zengetővel; kompozit video kimenet dalszövegek és képek megjelenítéséhez
- Kompatibilis az Apple iOS készülékekkel a Roland vezeték nélküli kapcsolaton keresztül és az Apple's iPad - Camera Connection Kit használatával iPad-hez is csatlakoztatható
- Ingyenes iOS alkalmazások: BK Partner, Lyrics Viewer, Air Recorder stb.

Könnyen hordozható, professzionális hangszer az élő előadáskhoz tervezve

A professzionális 76-billentyűs klaviatúra ellenére a BK-9 meglepően könnyű, a súlya kevesebb mint 9.4 kg. Ez nagyban megkönnyíti a hangszer mozgatását, szállítását. A kezelőfelület kialakítása az élő előadások közbeni egyszerű használatra és maximális hatékonyságra törekszik, ami többek között a kettős LCD rendszernek, áttekinthető panel elrendezésnek és számos programozható kontrollernek köszönhető. 10 kedvenc hangszín tárolható az egyes valósidejű part-okra, ami egy rendkívül praktikus tulajdonság az élő koncerteken. 1000 beépített Music Assistants beállítás segíti a gyors átállást a legkülönbözőbb zenei stílusokra, továbbá Performance listaként korlátlan számban menthetőek a saját beállítások egy USB memóriára.

Óriási hangszín készlet

Kategóriájához méltóan, a BK-9 több mint 1.700 fantasztikus hangszínt és 70 dobszettet tárol. Ezek közül 22 hangszín a Roland legújabb SuperNATURAL technológiáját használja, lenyűgözően valósághű megszólalással és a zenei kifejezés minden lehetőségével. A Roland hatalmas hangkönyvtárából kifejezetten a BK-9 számára kiválasztott 500 vadonatúj hangszín mellett, a Virtual Tone Wheel hanggeneráror lehetővé teszi a legendás vintage orgona hangszínek megszólaltatását és az előlapon található regiszterekkel, valamint a klasszikus rotary effekt használatával biztosítja az autentikus orgonajátékot. A BK-9 későbbi hangszín bővítését egy User Tone memória tartomány biztosítja.

Újra programozott stílus kíséretek

A szinte minden elképzelhető zenei stílust felölelő komplett zenei kíséreteknek köszönhetően, a világ legsokoldalúbb virtuális zenekara áll rendelkezésre a BK-9 hangszerben. Az 540 beépített stílus kíséret között 25 új stílus kapott helyet, miközben az összes stílust újra programozták a BK-9 kiváló hangszíneinek és új effektjeinek felhasználásával a stúdió felvételeknél megszokott kimagasló hangminőség érdekében. USB memórián keresztül korlátlan lehetőség nyílik új stílusok betöltésére, valamint MP3, WAV és SMF fájlok lejátszásra is.

Multi-effektek és Mixer funkció

Az öt független multi-effekt processzor (MFX) minden eddinél több lehetőséget kínál a hangszín processzálás terén. Ezek közül három használható a zenei stílusokra és kettő a valósidejű part-okra. Az általános zengető és kórus effektek használata mellett, két mastering processzor alkalmazható a stílusok és valósidejű part-ok hangzásának optimalizálásához a tökéletes hangzás kialakítása érdekében és a koncert helyszín igényeinek megfelelően. Az új Mixer funkció lehetővé teszi a stílusok és valósidejű part-ok jelszintjeinek, valamint MFX és más paramétereinek azonnali beállítását az előlap regisztereivel.

A kreativitást segítő hatékony eszközök

A beépített 16-sávos szekvenszer egy professzionális platform a komponáláshoz és SMF dalok szerkesztéséhez, miközben a Rhythm Composer lehetővé teszi saját stílus kíséretek létrehozását. A praktikus Chord Loop funkcióval azonnal rögzíthető a stílus kíséret (WAV audió loop-ként), továbbá különböző akkordmenetek felvétele is rendkívül egyszerű, amelyek ezután a sequencer-rel történő komponáláshoz használhatóak. Az Audio Key funkció lehetővé teszi az USB memórián tárolt audió fájlok hozzárendelését a hangszer legfelső hét billentyűjére, majd ezek gyors lejátszását az előadás közben. Mindezek mellett rendkívül egyszerű a BK-9 előadások USB memóriára történő közvetlen rögzítése, CD íráshoz szükséges WAV audió formátumban.

Extra tulajdonságok a szórakoztatáshoz

A BK-9 praktikus XLR mikrofon bemenete egyszerűen kezelhető az előlapon található szabályzókkal, fantom tápfeszülséget biztosít kondenzátor mikrofonok számára és lehetővé teszi zengető effekt kijelölését is a mikrofonról érkező jelre. A hangszer kompozit Video Out aljzatának keresztül egy külső monitor csatlakoztatható, amely MP3/SMF dalszövegek és akkord szimbólumok megjelenítésével támogathatja az előadást vagy karaoke célokat. A zenéhez kapcsolódó képsorozatok megjelenítése is lehetséges, ami a zenei élményen túl, tovább gazdagíthatja az előadást a hallgatóság számára.

Roland Wireless Connect és ingyenes iOS alkalmazások

A BK-9 kompatibilis a Roland Wireless Connect funkcióval, mely lehetővé teszi a vezeték nélküli kommunikációt iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékekkel egy külön megvásárolható Roland WNA1100-RL Wireless USB adapteren keresztül. Az iPad csatlakoztatása USB kábelen keresztül, közvetlenül is történhet egy Apple iPad Camera Connection Kit közbeiktatásával. Számos ingyenes iOS alkalmazás áll rendelkezésre a BK-9 felhasználási lehetőségeinek bővítéséhez, beleértve az Air Recorder-t a jammeléshez és felvétel készítéshez (iPhone/iPad), a BK Partner-t a hangszínek és zenei stílusok kiválasztásához (iPad) és a Lyrics Viewer-t az SMF dalszövegek megjelenítéséhez (iPad) és további számos más alkalmazás.

HANGMESTER.HU


A cikkhez kapcsolódó anyagok:
BK-9 a www.hangszer.hu webáruházban..

A FÓRUM legfrissebb témái

Offtopic

2021. október 25

Jónás Tamás (instrume

2021. október 25

Barkács

2021. október 25

Csöves Gitárerősítő

2021. október 25

Gitáreffektek

2021. október 25

***GIBSON***

2021. október 25

***SX gitárok***

2021. október 25

***YAMAHA billentyűsök

2021. október 24

KEVERŐK, Hangkeverés...

2021. október 24

***FENDER***

2021. október 22

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2021. október 21

Zenészeket, zenekart ke

2021. október 19

Vizelde

2021. október 18

***JACKSON***

2021. október 17

In Memoriam...

2021. október 16

***EPIPHONE*** GI

2021. október 10

Mákosamp és válogatott f

2021. október 08

Akusztikus gitárok

2021. szeptember 22

DIGITÁLIS ZONGORÁK

2021. szeptember 21

*MARSHALL.hu KLUB *

2021. szeptember 20

Z e n é s z V I C C E K

2021. szeptember 19

Fotók, képek, GALÉRIA

2021. szeptember 05

LINE6 - VARIAX

2021. augusztus 28

***Squier***

2021. augusztus 22

***BC RICH gitárok***

2021. augusztus 18

K O R G szintetizátoro

2021. augusztus 11

E-bay

2021. augusztus 09

Gitártanár kerestetik

2021. augusztus 02

Mutameg!

2021. július 18

A számítógép és a z

2021. július 02


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2020 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

HANGMESTER.HU | 1082 BP., BAROSS UTCA 77. - hangmester@hangmester.hu

Hangszer.lap.hu | Gitar.lap.hu | Szintetizator.lap.hu