HANGMESTER.HU
 
 
 
 
 
E-mail cím:

Jelszó:
Emlékezz rám


A WEBÁRUHÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ

WEBÁRUHÁZ

PENGETŐS

BILLENTYŰS

FÚVÓS, VONÓS

ÜTŐS

EFFEKT/PROCESSZOR

ERŐSÍTŐ

FÜLDUGÓ/FEJHALLGATÓ

FÉNYTECHNIKA

HÚR, CD, DVD

KOTTA

MIKROFON

KIGÉSZÍTŐ

HANGRENDSZER

KEVERŐ

AJÁNDÉK, KOBOLDOK

IRODA

MULTIMÉDIA


Legfrissebb cikkek

SHOPMARKBAN (1191 Bp., Üllői út 201.) FOLYTATÓDIK A DALSZÖVEGÉRTELMEZÉS A HANGSZERBOLTBAN
     2021. október 20.

NKA PÁLYÁZAT - NAGY LÉPÉST TESZ A VILLON TÁBOR
     2021. október 10.

1 LIKE = 10% KEDVEZMÉNY
     2021. szeptember 28.

HANGMESTER.HU Hangszerek a VILLON TRIÓ Turnén
     2021. szeptember 24.

Beszélgetés Szabó Attilával a dalszövegírásról
     2021. április 24.

FERENCZI BALÁZS: A cajon jelentése dobozka vagy koporsó... /HANGSZEREM
     2021. április 05.

NÉMETH TAMÁS: Én nagyon szívesen játszom a saját hangszeremen.../HANGSZEREM
     2021. március 22.

HELLO PIAC - Dalszövegértelmezés a piacok napján
     2021. március 15.

FODOR BÁLINT: Ez egy Buffet Fesztivál hangszer... /HANGSZEREM/
     2021. március 08.

MÁRCIUS 22-IG ZÁRVA A HANGMESTER HANGSZERBOLT
     2021. március 04.


Touring Gear: a Red Dot Design 2011 díjat elnyert mikrofoncsalád élő alkalmazásokhoz


2014. január 29.


A Beyerdynamic bemutatja a Touring Gear családot, a színpadi mikrofonok teljes sorozatátA Beyerdynamic német audió specialista továbbra is folytatja a minőséghez fűződő tradíciót és a frankfurti Prolight + Sound kiállítás Hall 6.1 B80-as standján bemutatja a Red Dot Design 2011 díjat frissen elnyert mikrofonsorozatát.

tg_reddotAkár énekhez, akár hangszerhez használjuk, a mikrofon az előadó és közönség közötti kapcsolat szerves része. Ugyanis a mikrofon sokkal többet tesz annál, minthogy a hangot elektromos impulzusokká alakítja: megborzongat, sikításra késztet vagy könnyekre fakaszt, izgalomba hoz. A mikrofon a természetes hangot közvetíti, de rengeteg érzést is átvisz. Még egy ok, amiért a Beyerdynamic magasra teszi a mércét és a legjobb mikrofonokat kívánja megépíteni.

„Az elmúlt évek sziporkázó fejlesztéseinek újabb állomása az új TG mikrofon sorozat” – mondta Wolfgang Luckhardt, a Beyerdynamic vezérigazgatója. „A Beyerdynamic mindig is a mikrofonfejlesztések úttörőjeként volt ismert. De elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor ezen a területen is szükségessé vált termékportfóliónk újrafejlesztése és újrastrukturálása. Egészében véve hatalmas termékpalettával rendelkezünk. A mai vásárlók gyakran nem tudják azonnal eldönteni, mely gyártmány a legmegfelelőbb számukra. Éppen ezért elsődleges szempontunk egy magától értetődő, logikus termékstruktúra kidolgozása volt. Ezen felül azonban létrehoztuk a Sound Channelling technológiát és ennek köszönhetően ezzel egy igazán eredeti kínálatot. A Sound Channelling technológia felelős a „Beyerdynamic hangzás”-ért: olyan tiszta és természetes, mint az élő hang. Ebben egyedülállók vagyunk, és a vásárlók értékelik ezt. A mikrofonok ilyen, minden területre kiterjedő megújítása mérföldkő az audió iparban.”

Az eredmény pedig: a Touring Gear sorozat, amely a színpadi mikrofonok teljes skáláját képviseli új, egységes külsővel, a legjobb műszaki adatokkal és világos, egyértelmű osztályozó rendszerrel a termékcsoporton belül.

„Milyen a hang? Hogyan lehet körülírni egy hangzást? Ezek voltak a legfontosabb kérdések, amelyeket feltettünk magunknak mielőtt nekifogtunk a munkának. Kivételes lehetőséggel rendelkeztünk egy teljes körű elképzelés megvalósítására a Touring Gear mikrofoncsaláddal kapcsolatban” – mondta Juliane Eckstein design manager. „A színek koncepciója a föld és fémek színeinek árnyalatain alapult: szándékosan különbözik a zeneiparban örökké jelenlévő feketétől, így most a zenész került előtérbe. A sima, légies megjelenést vegyítettük az emberek Beyerdynamic-kal kapcsolatos tradicionális elvárásaival és változások iránti igényével. Néhány területen radikális módon sok módosítást tettünk, de ugyanakkor hagyni kívántuk, hogy a Beyerdynamic öröksége tovább éljen.”

A „TG” a Touring Gear-t jelenti, amelyet a felhasználási terület betűjele követ – „V” az énekmikrofont, „H” a fejmikrofont, „L” a csíptetős kivitelt, „D” a dobmikrofont, „I” a hangszermikrofont jelöli. Az első szám a kategóriát határozza meg, az ezt követő betű a mikrofon típusára utal – „d” a dinamikus, „c” a kondenzátor, „r” a ribbon mikrofont jelenti. A kiegészítő „s” a kapcsolóval ellátott modell jele.

Mario Gebhardt audió termékfejlesztési igazgató a következőket mondta: Csakugyan kiemelkedő esemény, amikor a mikrofonok terén végzett évtizedes fejlesztőmunka találkozik a fiatal mérnökök ötleteivel és a zenészek, hangtechnikusok kívánságaival és ennek eredménye nem csupán egy mikrofon, hanem egy teljes sorozat. Célunk az volt, hogy megszabaduljunk a felesleges régi emlékektől, de megtartsuk és finomítsuk a már kipróbált előnyös tulajdonságokat. Ugyanakkor teret engedtünk az új ötleteknek és felhasználtuk azokat. Ennek egyik eredménye a Sound Channelling technológia, amely lehetővé teszi, hogy az akusztikai kialakításon dolgozzunk az optimális hangzás érdekében, túlszárnyaljuk a hagyományos mikrofonrendszerek műszaki paramétereit. Ha még ehhez remek külső, kiváló kezelhetőség és strapabírás társul, az eredmény egy teljesen meggyőző mikrofon sorozat lesz élő alkalmazásokhoz.

Touring Gear – a négy kategória

TG 30: A TG 30-as sorozat tökéletesen bevezet a Beyedynamic élő felhasználásra szánt mikrofonjainak világába. Belépő szintű sorozat, amely remek Beyerdynamic hangzást nyújt alacsony áron.TG 50: A kellemes megjelenésű és kiemelkedő hangzású TG 50 sorozat minden felhasználó számára ideális. Ez a sorozat minden színpadi igénynek megfelel az énektől a hangszereken át a dobokig, fejmikrofonokat és csíptetős mikrofonokat is beleértve. A TG 50 a mértékadó Touring Gear sorozat igazán kiváló teljesítménnyel.

TG 70: A TG 70 sorozat modelljei egy lépéssel előbbre járnak a kompromisszummentesség terén: még ragyogóbb műszaki paraméterek és még jobb minőségű anyagok a kiváló hangzás érdekében. Minden részlet számít a fejlesztés és gyártás során. Az eredmény pedig: első osztályú mikrofonok kézi munkával Németországból.

TG 90: A Touring Gear család legjobbjának szánt TG 90 sorozat a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően készül, felülmúlhatatlan hangzást nyújt. A high-end minőségű mikrofonok kézzel készülnek Németországban azon felhasználók számára, akik a non plusz ultrát keresik. A TG 90 sorozat minden tekintetben kiemelkedő teljesítményt nyújt és a legkényesebb igényeket is kielégíti a színpadon.

Sound Channelling technológia

Az egyedülálló „Beyer hangzás” megvalósításához a Beyerdynamic kifejlesztette és tovább finomította a Sound Channelling Technológiát (SCT). A Beyerdynamic akusztikai szakemberei speciális geometriával rendelkező akusztikai labirintusokat hoztak létre, amelyek optimális hangelvezetést biztosítanak. Precízen hangolt késleltető csíkok és hangelnyelő lapok használatával befolyásolják a hangot és modellezik az iránykarakterisztikát. Legyen az kiegészítő elem, speciális anyag, vagy egyedülálló tervezés, minden Beyerdynamic mikrofonnak megvan a saját hangcsatornára vonatkozó technológiája, amely biztosítja a hanghullámok optimális irányítását.

A Touring Gear élő alkalmazásokhoz való mikrofonsorozat április végén kerül forgalomba.

HANGMESTER.HU


A cikkhez kapcsolódó anyagok:
BEYERDYNAMIC CUSTOM SOROZAT : MEGÉRKEZETT !
A BEYERDYNAMIC 88. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL BEMUTATJA A DT770 PRO FEJHALLGATÓ ÜNNEPI KIADÁSÁT
A Beyerdynamic bemutatja a Touring Gear családot, a színpadi mikrofonok teljes sorozatát
BeyerdynamicTG-X 930: professzinális színpadi kondenzátor énekmikrofon
MusicMesse 2007 - Beyerdynamic 5.1 sztereo fejhallgaton

A FÓRUM legfrissebb témái

Jónás Tamás (instrume

2021. október 23

***SX gitárok***

2021. október 23

***YAMAHA billentyűsök

2021. október 23

Offtopic

2021. október 23

Csöves Gitárerősítő

2021. október 23

Gitáreffektek

2021. október 22

***FENDER***

2021. október 22

ADOK-VESZEK-CSERÉLEK

2021. október 21

Zenészeket, zenekart ke

2021. október 19

Vizelde

2021. október 18

Barkács

2021. október 17

***JACKSON***

2021. október 17

In Memoriam...

2021. október 16

KEVERŐK, Hangkeverés...

2021. október 11

***EPIPHONE*** GI

2021. október 10

Mákosamp és válogatott f

2021. október 08

***GIBSON***

2021. október 05

Akusztikus gitárok

2021. szeptember 22

DIGITÁLIS ZONGORÁK

2021. szeptember 21

*MARSHALL.hu KLUB *

2021. szeptember 20

Z e n é s z V I C C E K

2021. szeptember 19

Fotók, képek, GALÉRIA

2021. szeptember 05

LINE6 - VARIAX

2021. augusztus 28

***Squier***

2021. augusztus 22

***BC RICH gitárok***

2021. augusztus 18

K O R G szintetizátoro

2021. augusztus 11

E-bay

2021. augusztus 09

Gitártanár kerestetik

2021. augusztus 02

Mutameg!

2021. július 18

A számítógép és a z

2021. július 02


 
VÁSÁRLÁSI INFO

A HANGMESTER.HU oldalain található anyagok a HANGMESTER-Online Kft. írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel!

HANGMESTER.HU Ügyfélszolgálat: hangmester@hangmester.hu
© Copyright 2003-2020 HANGMESTER.HU .:. Minden jog fenntartva.
. : A tévedés és az árváltoztatás jogát fenntartjuk! . :
A weboldalon feltüntetett árak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

HANGMESTER.HU | 1082 BP., BAROSS UTCA 77. - hangmester@hangmester.hu

Hangszer.lap.hu | Gitar.lap.hu | Szintetizator.lap.hu