OkOsSáG - Magazin l FÓRUM l Zenei Szemle l HangStúdiók l SzakmaiAdatbázis l Próbatermek

    MIKROFONOK l KEVERŐPULTOK l EFFEKTEK/PROCESSZOROK l HANGRENDSZEREK l FELVEVŐK/USB ESZKÖZÖK
   GITÁROK l GITÁRERŐSÍTŐK l GITÁREFFEKTEK l BILLENTYŰS HANGSZEREK l FÚVÓSOK l ÜTŐSÖK l KIEGÉSZÍTŐK
Figyelem! Ha árainknál tudsz olcsóbbat az országban bárhol, kérünk,
jelezd a 20/ 971 8465-ös számon, vagy e-mailben és felülvizsgáljuk az adott termék árát!
BEYERDYNAMIC mikrofonok
Opus széria mikrofonjai...
. : ÚJ : . Opus 29 2004 októbertől!
Dobmikrofonok és szettek...
. : ÚJ : . Megszűnt az Opus66 lábdobmikrofon!
A német Beyerdynamic cég neve évekkel ez előtt sokak számára talán még semmit nem jelentett, mára azonban elfoglalta méltó helyét a profofesszionális mikrofonok között. Az áttörést az "Opus" széria megjelenése hozta, mely páratlan a maga kategóriájában, ugyanik ebben a logikusan felépített kollekcióban minden lehetséges felvételi problémához találunk minőségi mikrofont, az ésszerű árképzés megtartása mellett.

Hazánkban igazán nagy sikereket "ért el" dobfelvételek készítésnél, illetve ütős hangszerek hangiosításánál, ugyanis egyre több elvonalbeli dobos kötelezi el magát mellette (pl. Borlai Gergő)...!AKG
Kondenzátoros mikrofonok

Az AKG igen széles választékából azokat a modelleket emeltük ki, amelyeket itthon és külföldön, számos produkcióban alkalmaznak. Oldalunkon a mára etalonná vált C3000, C1000, vagy a C480B mellett megtalálhatóan a magasabb árfekvésű, díjnyertes modellek is. A lista végén található kondenzátoros vokálmikrofonokat a stúdiós felhasználás mellett színpadi énekhez is ajánljuk!

AKG kondenzátor mikrofonok képpekkel...
AUDIO-TECHNICA mikrofonok
20-as széria - Otthonra IS..
Már rendelhető az AT2020 otthino stúdiómikrofon 39 900 Ft-os áron! Az ár nem elírás!
Midnight Blue (általános) széria..
Az MB4k az egyik legversenyképesebb kondimikrofon!
PRO széria - 2005-től.!..
Stúdiómikrofonok elérhető áron...
30-es széria a stúdióba...
Stúdiómikrofonok elérhető áron...
40-es széria a stúdióba...
Professzionális stúdiómikrofonok elérhető áron...
LIBERATOR adó-vevős széria...
TESZT-ünk olvasható a Magazinban >>>
Artist Elite széria a profiknak...
Már hiperkardioid énekmikrofonok is...
Propoint szériás mikrofonok...
Határfelület, függesztett és hattyúnyak...
Unipoint szériás mikrofonok...
Miniatűr határfelület, függesztett és hattyúnyak...
"A csúcsminőségű Audio-Technica mikrofonok, fejhallgatók, vezeték nélküli rendszerek, keverők fejlesztése során igyekszünk kitolni a fizika törvényeinek határát, hogy a lehető legmagasabb színvonalat nyújthassuk olyan áron, amely termékeinket széles körben elérhetővé teszi. Büszkék vagyunk arra, hogy elismerést szereztünk az elektroakusztikai ervezésben és gyártásban bevezetett élenjáró újításainkkal. Hasonlóképpen örülünk annak, hogy hírnevet szerezhettünk, mint olyan cég, amely mind a végfelhasználókat, mind a szakmát előnyben részesíti: elkötelezetten szolgáljuk a zenei, broadcast, szórakoztató és kommunikációs ipart, melyben a termékeinket használó szakemberek dolgoznak. 2002-ben, amikor a 40. évfordulónkat ünnepeltük, az Audio-Technica mintegy 2000 mikrofonnal látta el a Téli Olimpiai Játékokat Salt Lake City-ben. Az A-T mikrofonok kimagasló teljesítményt nyújtottak az olyan extrém kihívások ellenére is, mint amit egy szánkóverseny, síelés, biatlon, korcsolyázás, stb. sportesemény mikrofonozása jelent. Két évvel késôbb és 60 fokkal magasabb hőmérsékleten, a Nyári Olimpiai Játékokban is kitettünk magunkért, mint ahogy korábban Atlantában (1996) és Sydney-ben (2000). 2004 augusztusában az athéni közvetítéseket több mint 2500 mikrofonnal valamint technikai háttérrel támogatjuk. Mindenkinek, aki a termékeinket használja: célunk, hogy kielégítsük igényeiket, és segítsük emelni az elôadás minőségét." - Kazuo Matsushita ElnökSENNHEISER
Evolution mikrofoncsalád

A Sennheiser cég sokéves múltra tekinthet vissza mikrofongyártás terén, azonban igazán széles körű ismeretségét Evolution szériájának köszönheti, mellyel egy logikusan egymásra épülő, minőségi mikrofonokat tartalmazó szériát dobott piacra, az énekesek és vokalisták igényeit figyelembevéve.

Sennheiser mikrofonok képpekkel, árakkal...


AKG
Dinamikus mikrofonok

Az osztrák AKG vállalat már fél évszázados múltra tekinthet vissza, s nem véletlen, hogy ez idő alatt kivívta magának az egyik legelőkelőbb pozíciót mikrofon gyártás terén.
A "D" széria termékei jelenleg a legolcsóbb "márkás" mikrofonok a piacon, s bár nem stúdióhasználatra készültek, otthoni felvételekhez és hangosítások alkalmával rengetegen használják.
A széria legolcsóbb mikrofonjait azoknak ajánljuk, akik azzal a gondolattal kacérkodnak, hogy a bevásárlóközpontok polcairól mikrofonnak látszó "noname" tárgyakat emeljenek le!

AKG "D" szériás mikrofonok képpekkel...
A HANGMESTER.HU Portálon található anyagok a HangMester Csapat írásbeli engedélye nélkül NEM használhatók fel!
Kapcsolat: hangmester@hangmester.hu, Telefon: 20/ 971 8465 (9:00-17:00), ICQ Online-tanácsadás: 199707760
© Copyright 2003 HANGMESTER.HU Minden jog fenntartva.