OkOsSáG - Magazin l FÓRUM l Zenei Szemle l HangStúdiók l SzakmaiAdatbázis l Próbatermek

      MIKROFONOK l KEVERŐPULTOK l EFFEKTEK l FÚVÓSOK HANGSZEREK l ÜTŐSÖK HANGSZEREK l PC/MAC
      GITÁROK l GITÁRERŐSÍTŐK l GITÁREFFEKTEK l BILLENTYŰS HANGSZEREK l HANGRENDSZEREK l EGYÉB...2004 . május 30-án szombaton, a hajnali órákban a XI. ker. Ménesi úton feltörtek egy sárga Seat Cordobát és elvittek a csomagtartójából egy zenekari racket(zenekari szállító fém dobozt), amelyben beépítve fellépésekhez szükséges felszerelések (URH szaxofon mikrofon(adó és vevő),effekt , keverőpult) voltak.

Ha valaki tud róla valamit, kéremfeltétlenül értesítsen!! Akár vissza is vásárolnánk!
Tel.: 0670/236-5810 és 0630/248-2525

Az ellopott felszerelés pontos paraméterei:

AKG SR81 URH mikr. (adó és vevő is)
Gyári száma : 20591

C419 fúvós mikrofonnal. A PT81-es vevő elemtartóján PT61 felirat van, mivel egyszer cserélni kellett és csak így tudtuk beszerezni. A mikrofon a nyakánál kicsit már elkezdett megtörni,ezért szigetelőszalaggal megerősítettem.

MIVEL A RACKBEN BEÉPÍTETT AKG SR81 URH-S MIKROFONT KIFEJEZETTEN FÚVÓSOK HASZNÁLJÁK VÁRHATÓ, HOGY ELŐBB UTÓBB FÚVÓS KOLLÉGÁNAK FOGJÁK FELAJÁNLANI MEGVÉTELRE.
BÁR TISZTÁBAN VAGYOK VELE, HOGY SEHOL NINCSENEK KIS HAZÁNKBAN TÚLFIZETVE A ZENÉSZEK -ÉS EGY ALKALMI VÉTELNEK MINDENKI ÖRÜLNE- ,MÉGIS ARRA KÉRNÉK MINDENKIT AKI EZEKET A SOROKAT OLVASSA, HOGY A FENT MEGJELÖLT T.SZÁMONÉRTESÍTSEN, HA ÚGY GONDOLJA ELKÉPZELHETŐ, HOGY AZ ELLOPOTT MIKROFONT ILL.TARTOZÉKAIT KÍNÁLJÁK NEKI MEGVÉTELRE, VAGY VALAHOL LÁTNI VÉLTE (AKÁR ÜZLETBEN IS). A GYÁRI SZÁM,ILL. EGYÉB ISMERTETŐJEGYEK ALAPJÁN REMÉNYEIM SZERINT KÖNNYEN BEAZONOSÍTHATÓ A CUCC, BÁR A GYÁRI SZÁMOT ELKÉPZELHETŐ, HOGY LESZEDIK (ÚGY EMLÉKSZEM CSAK EGY MATRICÁN VOLT FELTÜNTETVE).

ALESIS MIDIVERB4 multieffekt
(sajnos a gyári számát nem tudom)


PHONIC MM 1705 keverőpult
(sajnos a gyári számát nem tudom)


TAJTI - féle RACK !
Adatai: Elöl + hátul + felül nyíló, alu burkolatú rack.Hasznos mélysége 35cm, mérete 5 HE., gumi talpas,pillangó záras. Alul fából készült fiók van beépítve. TAJTI PELLÉRD műanyag felirat és kék színű live sax & guitar matrica ,valamint két db. hasonló felirattal ellátott névjegy van rajta.


Bízván a zenész (és technikus) kollégák lojalitásában és empátiájában hiszem azt, hogy érdemes minél szélesebb körben hírt adni az eltűnt felszerelésekről. Ráadásul már csak egyetlen esélyként ez a körlevél maradt,hiszen eddig nem jelentkeztek a tolvajok. Ez arra utal, hogy előbb-utóbb üzleteknek, ill. kollégáknak kell majd ajánlaniuk a lopott holmit, ha pénzt akarnak látni belőle.
Persze az is elképzelhető, hogy már túladtak rajta az elmúlt néhány napban; mégis úgy gondolom, ha csak egy kicsi esély is van rá, hogy valahol felbukkanjanak a tolvajok a lopott felszerelésünkkel már megérte ezt a felhívást megfogalmazni.


Tisztelettel:
B.E.Attila
HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ A FÓRUM-ban! >>>

Te miről szeretnél olvasni? Írd meg az okossag@hangmester.hu címre!
A HANGMESTER.HU Portálon található anyagok a HangMester Csapat írásbeli engedélye nélkül NEM használhatók fel!
Kapcsolat: hangmester@hangmester.hu, Telefon: 20/ 971 8465 (9:00-17:00), ICQ Online-tanácsadás: 199707760
© Copyright 2003 HANGMESTER.HU Minden jog fenntartva.