OkOsSáG - Magazin l FÓRUM l Zenei Szemle l HangStúdiók l SzakmaiAdatbázis l Próbatermek

      MIKROFONOK l KEVERŐPULTOK l EFFEKTEK l FÚVÓSOK HANGSZEREK l ÜTŐSÖK HANGSZEREK l PC/MAC
      GITÁROK l GITÁRERŐSÍTŐK l GITÁREFFEKTEK l BILLENTYŰS HANGSZEREK l HANGRENDSZEREK l EGYÉB...
IDÉN ÚJRA LESZ
BÁRZONGORISTA VERSENYT
A Filmmúzeum TV csatorna és a Roland idén is meghirdeti az Országos Bárzongorista Versenyt. Szeretettel várjuk a jelentkezőket abban a reményben, hogy a tavalyi eseményhez hasonló jó hangulatú esemény születik.


A tavaly első ízben megrendezett Országos Bárzongorista verseny keretében egy elfeledett szakma nagyjait szerettük volna bemutatni az érdeklődőknek. A tavalyi verseny fogadtatásának ismeretében ma már bátran mondhatjuk: nem csupán a szakma, de a nagyközönség részéről is VAN IGÉNY a „kétkezi” zongoristákra. Ezért úgy döntöttünk idén is megrendezzük a bárzongoristák seregszemléjét.

A tavalyi verseny döntőjének résztvevőiről a Filmmúzeum exkluzív portéfilmet készített, amelyet azóta már több alkalommal műsorra is tűzött, néhányan fellépési lehetőséghez jutottak a kapolcsi fesztivál, a Volt Fesztivál és a Vidor Fesztivál keretében, az öt különdíjas Művész műsora megjelent CD-n, a győztes egy HP-7-es digitális zongorával lett gazdagabb, míg négy másik Művész vásárlási utalványt vagy egyéb díjakat nyert.


JELENTKEZÉS

Jelentkezés személyesen a Roland Márkakereskedőknél, a Roland ZeneGalériában (1137 Budapest, Radnóti utca 9. Telefon: 239-9756, E-mail: zenegaleria@rolandee.hu) vagy postán a Roland East Europe Kft. címére (2046 Törökbálint, DEPO, Pf.: 83.) küldött hanganyaggal (lehetőleg CD-n vagy kazettán). Az előválogatás jogát a szervezők fenntartják. Akik óhajtják név nékül, jeligével ellátva is beküldhetik az anyagukat, azt kérjük csupán, hogy lehetőleg egy lenyomozhatatlan e-mail elérhetőséget adjanak meg, ahová az értesítésünket elküldhejük (freemail, hotmail, stb.)!

Jelentkezni lehet egy kötelező és egy szabadon választott mű beküldésével. A művek felvételekor semmilyen technikai kiegészítő (pl.: dobgép, kíséretautomata, SMF) haszánálata NEM megengedett, pusztán a kétkezi zongorajátékot fogadjuk el.Az egy kötelező művet az alábbi öt dal közül kell kiválasztani:

Hajdú Júlia - Halász Rudolf: Csak a szépre emlékezem

Ulmann Ottó - S. Nagy István - Hajnal Gábor: Lehet, hogy szép nem vagyok

Máté Péter - S. Nagy István: Azért vannak a jó barátok

Fényes Szabolcs - Szenes Iván: Csak félig lenne meg

Horváth Jenő - Szenes Iván: Mások vittek rossz utakra engem


Jelentkezési határidő: 2004. október 15.

Középdöntők: 2004. október 27. és október 28.

Döntő: 2004. november 29. Corinthia Grand Hotel Royal, Bálterem

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdésekre a barzongorista@rolandee.hu e-mail címen válaszolnak a szervezők!

> VISSZA A MAGAZIN FŐOLDALÁRA <
A HANGMESTER.HU Portálon található anyagok a HangMester Csapat írásbeli engedélye nélkül NEM használhatók fel!
Kapcsolat: hangmester@hangmester.hu, Telefon: 20/ 971 8465 (9:00-17:00), ICQ Online-tanácsadás: 199707760
© Copyright 2003 HANGMESTER.HU Minden jog fenntartva.