OkOsSáG - Magazin l FÓRUM l Zenei Szemle l HangStúdiók l SzakmaiAdatbázis l Próbatermek

      MIKROFONOK l KEVERŐPULTOK l EFFEKTEK l FÚVÓSOK HANGSZEREK l ÜTŐSÖK HANGSZEREK l PC/MAC
      GITÁROK l GITÁRERŐSÍTŐK l GITÁREFFEKTEK l BILLENTYŰS HANGSZEREK l HANGRENDSZEREK l EGYÉB...
. : 2006. JANUÁR : .
A LEGFRISEBB CIKKEK ÉS TESZTEK A HANGMESTER.HU FŐOLDALON OLVASHATÓAK!
TESZT: ROLAND - CUBE szériás erősítőcsalád
2005.02.22. - Írta: Bos Master

A Roland CUBE erősítői az utóbbi idők talán legsikeresebb újdonságainak számítanak, sikerük töretlen...
A Roland körülbelül egy éve mutatta be az újból bevezetett Cube széria legújabb tagjait, a Cube 15 és Cube 30 modelleket gitárra, valamint a Cube 30 Bass-t basszusgitárra... Részletes TESZT...
TESZT: Audio-Technica Liberator vezeték nélküli rendszer

Minden idők, talán legversenyképesebb termékét teszteltük le. A Liberator sorozat ideális kisebb klubok, színházak számára!
"Az audio-technica ATW sorozatának 200-as rendszere, a professzionális mikrofongyártók vezeték nélküli mikrofonjai közt a legolcsóbb árkategóriát képviseli. A rendszert négyféle kivitelben vásárolhatjuk meg..." Részletes TESZT...
Az új ROLAND G-70 karácsony előtt meglrkezik!

Zenész körökben hosszú ideje megy a találgatás, hogy a legendás G-sorozat új tagja, a G-70 névre keresztelt workstation beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ...

Megérkeztek az új
R O L A N D
digitális zongorák!

ÉLETHŰ
ZONGORAHANG


Nagy várakozással telt az elmúlt időszak, amióta nyilvánosságra került, hogy a Roland cég új digitális zongora sorozatot fejlesztett ki. Az új HP sorozat tagjainál a Roland továbbfejlesztette a digitális zongorák standard tulajdonságait, amely fejlesztések már a kezdő modellre, a HP-101-re is érvényesek.

.:Tovább a részletes leíráshoz...
.:ROLAND zongorák képekkel, árakkal...

UNIÓ-S ÁRAK..?!

Csatlakozásunkkal bizonyos termékek árai meglepően megváltoztak, más márkák árai viszont talán mégmeglepőbb módon továbbra is csak hivatalos listaáron értékesíthetők. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy elviekben minden kiadvány jellegű tájékoztatóban azonos áron kell(ene) szerepeltetni az adott márka egyes termékeit.

Ebből következően tehát értelemszerűen a mindenkori hivatalos bruttó árak találhatók meg oldalainkon, de arra kérünk mindenkit, hogy ha egyes termékeket kedvezőbb áron talál bárhol az országban, jelezze nekünk e-mailben vagy a 20/ 971 8465-ös számon, s az ilyen kivételes egyedi helyzetekben megkiséreljük felülvizsgálni árainkat!
Köszönjük!

Új Roland erősítő!

A CUBE sorozat
60W-os tagja


A kisebb teljesítményű erősítők piacán a Roland cég CUBE szériája rövid idő alatt igazán nagy elismerést vívott ki magának. A 15W-os és 30W-os modellek után megjelent a CUBE60, mely elődeihez hasonlóan a COSM modellezésre épül, minden olyan funkciót tartalmaz, mint kisebb testvérei, azonban 60W-os teljesítményének köszönhetően már nagyobb színpadokon is használhatjuk...
Részletes ismertető...


IDÉN ÚJRA LESZ
BÁRZONGORISTA VERSENYT


"A tavaly első ízben megrendezett Országos Bárzongorista verseny keretében egy elfeledett szakma nagyjait szerettük volna bemutatni az érdeklődőknek. A tavalyi verseny fogadtatásának ismeretében ma már bátran mondhatjuk: nem csupán a szakma, de a nagyközönség részéről is VAN IGÉNY a „kétkezi” zongoristákra. Ezért úgy döntöttünk idén is megrendezzük a bárzongoristák seregszemléjét." Részletek, jelentkezés...
Szeptember 27-én, hajnali 2-kor ellopták a képen látható Mercedes kisteherautót, me- lyet kialakításából adódóan nagy eséllyel hangszerszállí- tásra használnak...
Ha bárki látja ezt az IVD-s rendszámú járművet (akár árokba gurulva, vagy autó- kereskedésben), hívjon minket!
Előre köszönjük!

KÖSZÖNJÜK A JELENZKEZÉSEKET...

...köszönjük a visszajelzéseket, rengeteg anyag érkezett a SzeptEmber Feszt rendezvény "HANGMESTER.HU Művészeti Pódium"-ával kapcsolatos fellépési lehetőségre, melyekből igyekeztünk lehetőségeinkhez (pénz...!) mérten a színpad stílusába leginkább illeszkedő együtteseknek lehetőséget nyújtani.
A végső műsor nem "bratyizás" alapján, s nem is az adott együttes jelenlegi népszerűségén, befutott pályáján múlt, sokkal inkább vezéreltek minket a fiatal tehetséges zenészek igényei, de természetesen minden nap néhány ismertebb előadó is látható majd a Bókay kertben.
A részletes műsort hamarosan közzétesszük itt.


Az ALTO Magyarországon!
KEVERŐPULTOK 3 ÉV GARANCIÁVAL

Az ALTO termékek augusztustól Magyarországon is kaphatók. A cég, az "L" és "S" szériás keverőivel a zenészeket, kisebb hangosításokat lebonyolító cégeket és a házi stúdiókat célozza meg.

Bár itthon az ALTO név nem egy bejáratott márka egyelőre, a fejleszésnél a 3 fő cél:
 • a professzionális hangminőség
 • a megbízható működés
 • a hosszú élettartam

  Ez utóbbival kapcsolatban érdemes tudni, hogy a gyártó eleve 2 év garanciát vállal a termékeire, s aki nálunk vásárol ALTO keverőt, effektet, processzort, vagy bármi mást, annak mi biztosítunk további 12 hónap jótállást! Így a teljes garanciális idő 3 év!

  Az S modell termékei funkcióikat tekintve szinte mindenben megegyeznek a konkurens márkák hasonló keverőpultjaival (egyedüli különbség talán az ALTO pultok alacsonyabb árfekvése), az L modell termékeit pedig már komplett digitális effektprocesszorral (s nem akármilyennel) látták el!

  Mindenkinek bátran ajánljuk, aki kevés pénzért olyan minőségi berendezést szeretne vásárolni, mely birtosában 3 éven keresztül nyugodtan dőlhet hátra munka közben!

  BEMUTATKOZIK AZ ALTO >>>

  ALTO KEVERŐPULTOK >>> • Részletes lista az ellopott hangszerekről...  HANGSZERÚjdonságok,
  HANGTECHNIKAi fejlesztések


  Mintegy 50 éves történetének 25. kiállítását tartotta frankfurtban a Musikmesse, mely a világ legnagyobb hangszer, stúdio- és szinpadtechnikai kiállítása. A csaknem 50 ország, megközelítőleg 1500 kiállítójának termékei, a 9db, összesen 168.000 négyzetméternyi többszintes óriáscsarnokban felállított standokon várták a szakmát, az érdeklődőket és a katalógusgyűjtögetőket. Az utóbbi években a stúdio- és szinpadtechnika újdonságaival is megismerkedhettünk, a Prolight + Sound név alatt futó kiállításon belül.
  BESZÁMOLÓ >>>

  EDDA turné az L'acoustics-al

  Tavaly óta új
  hangrendszerrel turnézik az EDDA


  Fontos fejlemény hangosítás terén, hogy a L’acoustics egyre nagyobb szerepet kap a hazai nagyszínpadokon is. Ősz óta ugyanis Magyarország egyik legismertebb, és a saját műfajában (túlzás nélkül állíthatjuk) legtöbbet koncertező rockzenekara az Edda művek a cég rendszereivel turnézik.
  A váltás óta csaknem félszáz koncert szólt az új felszerelésen, a zenészek és a közönség véleménye is pozitív („megérdemeltünk már végre egy ilyen jó cuccot”). A nyár kisebb bulijain az ARCSok, a nagyobbakon a a V-DOSC rendszer biztosítja a megszólalás hátterét.

  Rövid lista, melyből megtudhatjuk, min szólal meg a zenekar:

  PA (/side):
  3 SB 218 (SUB, 2400 w)
  3/4 ARCS (TOP, 1100 w)
  4 La 48a (p.amp 2x2200 w/4ohm)

  Monitor:
  8 FM 115 (Lábmonitor 1100w/4ohm)
  2 La 15a (p.amp 4x370w/8ohm,)
  4 La 24 (p.amp 2x1100w/8ohm)

  Az EDDA honlapja: www.edda.hu  T E S Z T E K .:. B E M U T A T Ó K .:. I S M E R T E T Ő K
  Behringer Truth B2031 stúdió monitor
  Szubjektív tesztünk újabb darabja ismét a német illetoségű Behringer cég egyik telitalálata... Tovább...
  Wharfedale EZGO hangrendszer
  Vitatlahatlan, hogy az elmúlt évek legversenyképesebb kompakt rendszerét dobta piacra... Tovább...
  Behringer UB2442 keverőpult
  OLVASÓI TESZT, mely szubjektíven mutatja be a Behringer 2003-as szériájának effektes... Tovább...
  KORG Pa1XPro munkaállomás
  A világ zenészeit 2003 júliusa óta tartja lázban a Korg legújabb hangszeréről szóló... Tovább...
  KORG "EC" digitális zongorák
  A KORG mindig ismert volt a minőségi, ugyanakkor elérhető árkategóriájú zongora... Tovább..
  TASCAM USB digitalizálók
  Egyre nagyobb szerepet kapnak a számítógépen használatos USB portok. Az új szabvány... Tovább...
  Új AKG fejhallgatók
  :SAJTÓANYAG: Az AKG új fej- hallgatói a berlini IFA kiállításon mutatkoztak be... Tovább...
  Vorson gitárok
  A temérdek olcsó keleti bóvlival ellentétben a Vorson gitárok több, mint elvárható... Tovább...
  Novation BassStation
  A Novation egyike volt az első virtual analóg basszusszinti... Tovább...
  Virsyn Cube
  A német illetőségű Virsyn végre kihozta nagy sikerű softszinti sorozatának 3. részét... Tovább...

  TESZT: TASCAM CD-GT1
  Guitar Trainer


  "Az írást az olvasással kell kezdeni" - szól az újságírás megtámadhatatlan alapszabálya, mely legalább annyira igaz a zenészek esetében is, s kiindulva abból, hogy minden zenész álma, hogy a példaképénél is nagyobbat (sok esetben "gyorsabbat-hangosabbat") alkosson, a CD-GT1 névre keresztelt "személyes hangszertanár" segítségével megszerzett tudás értéke felbecsülhetetlen...
  Tovább a részletes cikkhez...  TESZT: ALTO L12 A STÚDIÓBAN

  Minden részletre kiterjedő teszt, melynek segítségével az ALTO L12 pultján keresztül keresztül megismerhetjük a cég összes "L" szériás keverőultját. Az elsősorban hangosításokhoz és házi stúdiózáshoz kifejlesztett pultok effektjeinek hangjaiba is belehallgathatunk!
  Tovább a részletes cikkhez...  ROLAND HANGSZEREK Hamarosan Roland Klub

  A hangszerkereskedelemben részt vevők munkája során az egyik legkomolyabb probléma a "tárgyilagosság". Nem etikus egy adott márkát (s ezzel a neve alá tartozó összes terméket) negatív jelzőkkel elletni, ahogy a többivel szemben kiemelkedően dicsérni sem. S a gondolatkör itt szakad félbe, mert ha tovább folytatnánk...

  Mindennemű részlehajlás nélkül: A ROLAND hangszerek és stúdióberendezések igazán színvonalas kategóriát kéviselnek a világpiacon, s több termékcsoportban mind a mai napig nincs versenytársuk.
  Büszkék vagyunk arra, hogy október 9-től oldalunkon is megtekinthetők lesznek majd a márka technikai berendezései!  KORG PA50
  Megjelent az új
  dalszerző munkaállomás


  Mint egy dalszerző (munka-) állomás, vagy egy kísérőzenekar, biztos lehetsz benne, hogy a Pa50 teljesítménye valóban zenei. A továbbfejlesztett szekvenszer funkciók; a hatékony, előadásbeli szolgáltatások; a különleges, háttér-megvilágítású LCD; a mindent átfogó kísérő "eszközök" és a kifogástalan hangminőség kombinációja ez a hangszer. (x)
  Tovább a teljes bemutatóhoz...  Beyerdynamic MCE 530
  ÚJ MIKROFON


  Az MCE 530 kondenzátor mikrofon egyaránt alkalmas félprofesszionális és projekt stúdió alkalmazásokra.
  A WS 53 szivacs használatával az MCE 530 ugyancsak jó bemondó mikrofon. Könnyű súlya miatt könnyen lehet gégecsőhöz illeszteni előadókba, vagy templomi alkalmazásoknál. A kardioid karakterisztikájú kapszula igen nagy gerjedés előtti jelszintet biztosit.
  A mikrofont erős műanyag táskában szállitja a Beyerdynamic, mely 11-52V közötti fantomtápot igényel. A MAV 802 tartó segitségével különlegesen jó XY felvételt készithetünk egy párba válogatott MCE 530-cal.
  Beyerdynamic mikrofonok...  XI. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor
  2004. július 19-25.


  "A Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor hazánk egyetlen átfogó könnyűzenei továbbképzést kínáló rendezvénye. Legfontosabb feladatunknak tartjuk a könnyűzene magas színtű oktatását, a hangszerek világának közvetlen bemutatását. Az elmúlt tíz esztendőben páratlan szakmai összefogással éltették táborunkat tanárok, művészek, hangszerészek, hangszerimportőrök, és nem utolsó sorban az a több ezer fiatal hazánkból és a határainkon túlról egyaránt, melynek eredményeként nem mindennapi fellépő és oktatói névsorral büszkélkedhetünk."
  További információk a táborról...

  Zenész körökben igen nagy meglepetést (s valljuk be: felháborodást) okozott Végső Zoltán beszámolója Dave Weckl Millenáris-on megtartott koncertje kapcsán. Mi (HANGMESTER.HU) nem kívánjuk kommentálni az alábbi cikkben leírtakat, csupán úgy gondoltuk, érdekes olvasmány lehet azok számára is, akik nem olvasói az ÉS-nek.

  "Nagyon jól körülhatárolható, együgyű 4/4-es lüktetés adja számainak alapját, társai pedig kiszolgálják azt az öntetszelgést, aminek eredményeképpen ma nagyon sokan azt képzelik, hogy a hűvös, grammra kimért megszólalás, a néhány hatásvadász, könnyen ismételhető pártaktusos frázis elegendő a jó dzsesszhez. "
  Teljes cikk:
  http://www.es.hu/pd/display.asp?channel=MUBIRALAT0418&article=2004-0503-1029-07MDUG  DOBOS FARSANG

  A Visegrádi Négyek jegyében


  Kilencedik alkalommal került megrendezésre február 22-én (a megszokottakhoz hasonlóan vasárnap este) a zenész körökben jogos köztiszteletnek örvendő Martonosi "Gyuri bácsi" által szervezett dobos farsang. Szinte már nem hír, hogy az eseménynek otthont adó Dózsa Művelődési Házban baráti légkörben jeleskedhettek a jazz, a blues és a rockzene elismert képviselői, azonban idén már a szórólapok is jó előre sejtették, hogy ezúttal egy picit mélyebb értelmet nyer az össznépi megmozdulás, a "Nemzetközi gála a Visegrádi Négyek jegyében".
  Tovább a teljes cikkhez...
  KORG MetroGnome
  A világ legkisebb metronómja

  A KORG cég a világ legkisebb metronómját alkotta meg MetroGnome néven. Ez a kis fülbeilleszthető eszköz (a mobiltelefonos "head szett"-ekhez hasonlóan) egyetlen mozdulattal a fülbe helyezhető, azonban praktikussága ellenére úgy érezzük, valami oknál fogva mindeddig nem kapott kellő nyilvánosságot a zenészek körében. Jövő héten (január harmadik hetében) részletes leírást készítünk róla, mely a Magazinban olvasható majd!


  P Ó D I U M : I N T E R J Ú K .:. L E M E Z E K .:. H Í R E K
  I N T E R J Ú - L E M E Z
  Nagy Gergővel (Kimnowak)
  Az új Kimnowak lemezről ("A HÁZ") és az együttes jelenéről... Tovább...
  I N T E R J Ú (SzAkMaI KuLiSsZa)
  Alapi Istvánt (EDDA), Ádámon (Roy&Á), Borlai Gergőt és Nagy Gergőt kérdeztük UNIÓ-s reményeikről.... Tovább...
  I N T E R J Ú (SzAkMaI KuLiSsZa)
  Hegyi György (Emil Rulez), illetve Nagy Gergő (Kimnowak) a kis kombókra, avagy a hatalmas ládákra esküszik? Tovább...
  SzeptEmberFeszt 2003...
  DJABE lemezbemutató ...
  VILLON EST a Piccolo Színházban...
  Új KALAPÁCS Album...
  Pomázi Improvizációs Napok ...
  Örömkoncert a Hősök terén...
  ZENÉSZ VICC: Schubert szimfónia...


  A dalszerző versenyünkre beküldött pályaművek letölthetőek! Tovább...

  HangszerTörtéNET - Herfli II.rész .:2003. október:.

  SZÁJHARMÓNIKA
  A hangszer felépítése

  Előző részünkben már beszéltünk a "kicsi, ámbár játékos" hangszer - a herfli -történetéről, illetve néhány jeles zenészt is megneveztünk. Most következzék a hangszer pontos felépítése.
  Kezdeném a tradicionális fajtával. A hangszer lelke (minden esetben) egy "rézfésű", melynek fogai más-más hangra vannak hangolva. Sajnos a hangszer eme része rendkívül érzékeny, törékeny, ezért ez a gyenge pontja. ...
  Tovább...
  ZeneElmélet - II.rész ___ 2003. október
  "létezik-e zene az ember nélkül?"

  Zenéről
  ...természetesen!


  Hamár a földnél tartunk, bizony maga a Föld is "zenél". Általános iskolai tanulmányainkból tudhatjuk, hogy körülöttünk minden rezgésben van. És ugye a hang is hullámterjedésű rezgés, mely közvetítő közeg nélkül nem is lenne hallható. (Ezért is viccesek a sci-fi filmek, melyekben az űrsiklók iszonytató robajjal húznak el a világűrben, ... Tovább...

  ZeneElmélet - I.rész ___ 2003. július
  "létezik-e zene az ember nélkül?"

  Zenéről
  ...természetesen!


  Magyarország zenei nagyhatalom! Van Kodályunk, aki a zeneoktatás egyedülálló módszerét dolgozta ki, ami önmagában már jelentős életmű, ám ő ezen túlment és egyedülálló népzenei gyűjtést is végbevitt. Van Bartókunk, akinek a forradalmian új zenei felfogása a mai napig hat, nemcsak a klasszikuszenére, de a jazz-re is. Tovább...
  HáZi HaNgTeChNiKa - II. rész ___ 2003. október

  Zenészek és
  más állatfajták II.


  Valahol a próbahelyi felvétel előnyeinél evickéltünk a múltkori eszmefuttatás során. Bár pontos hangszerelési tanácsokat nem lehet egy irományban adni, de valamennyire azért szagoljunk bele. Mivel a hangzás és a hangszerelés szétválaszthatatlan jó barátok nehéz sorrendiséget találni, hogy melyiket kell előbb rendbe tenni. Ez szerencsére magától meg szokott oldódni: ,,Hű, bannyek, milyen gityó-hangszínt csináltam!” és már jön is egy állat riff, vagy, ,,Figyííííí! Ezt a témát kagylózd meg! ... Tovább...

  HáZi HaNgTeChNiKa - I. rész ___ 2003. július

  Zenészek és
  más állatfajták


  A megtévesztő cím ellenére nem a hangok kesze-kusza erdejében cikázó, kezükben hangszert szorongató koboldokról szeretnék szólni. Sőt, kifejezetten hozzájuk. A ma rendelkezésre álló technikai, és emberi dzsungelben kívánok útmutatást adni, a teljesség igény(telenség)e nélkül. Hogy ne szaporítsam feleslegesen az amúgysem túl szórakoztató mondandómat: egy sorozat bontogatja éppen szárnyait...
  Tovább...

  Nyílt levél a Gyermek- Ifjúsági és Sportminiszter és a Nemzeti Kulturális Örökség minisztere részére

  E levél aláírói úgy gondolják, hogy a magyar könnyűzene (értelmezésünk szerint: pop, rock, folk, dzsessz) mély válságban van. A magyar dalok médiasugárzásának aránya alacsony, a műfaj szinte semmilyen módon nem tudja megmutatni értékeit, sok esetben közérdeklődésre számot... Teljes levél...

  A kezdeményezéshez a HANGMESTER.HU Csapat is csatlakozott.
 • Tovább, a FÓRUM-ba...!

 • PóDiUm - Ismét VÉNUS .:2003. augusztus:.

  Majdnem egy év kihagyás után először áll a színpadra a megújult VENUS zenekar. A koncerten nemcsak a régi Venus dalokat, hanem a készülő új lemez dalait is meghallgathatjátok egy másfél órás élő koncert keretein belül. Sok szeretettel várunk tehát minden érdeklődőt augusztus 30-án a budapesti Zöld Pardon-ban!        
  Vénus Web: www.venusnet.hu
  Zöld Pardon: www.zp.hu


  HangszerTörtéNET - Herfli .:2003. július:.

  SZÁJHARMÓNIKA


  Azt hiszem sok ember gondban van, amikor a következőt hallja: Herfly Hát, igen ez 'A Szájharmonika'. A szó eredetileg 'Harp', vagyis Hárfa. Maga a hangszer Amerikában látta meg a napvilágot kb. 300 évvel ezelőtt. Játékossága és egyszerűsége tette lehetővé, hogy az 1800-as évekre Ameri... Tovább...


  HangszerTörtéNET - Didgeridoo .:2003. június:.

  DIDGERIDOO
  - "napjaink hangszere"

  Igen nehéz egy több ezer éves hangszert napjaink hangszerének nevezni. A didgeridoo-t az ausztrál őslakók készítették, s bár feltalálását írásos feljegyzések hiányában pontos évszámhoz nem tudjuk kötni, feltételezhetően kb. 2500-3000 éves hangszerről beszélhetünk. Egy kedves ismerősömtől - akinek történetesen volt szerencséje a kenguruk földjén járni, s beszélni egy őslakóval - tudom, hogy a didgreidoot-t tévesen nevezik hangszernek, hiszen az ... Tovább...


  FILMZENE
  A MATRIX2 zenéje...


  1999-ben megjelent egy film, címe: Mátrix. Az eltelt négy év alatt a filmnél talán a zenéje volt sikeresebb. Az akkori Soundtracken olyan előadók voltak hallhatók, mint a Prodigy, Rage Against The Machine, Marylin Manson. A zenéje lassan kultusszá vált, úgy mint a film…
  2003-ban itt a Mátrix 2, aminek bemutatóját szakmai körök és a közönség egyaránt várta. Ez a várakozás természetesen a zenéjére is kiterjedt. Most már tudjuk, hogy a Mátrix 2-vel a Wachowski fivéreknek sikerült magukat leküzdeni a nulla szintre, legalábbis a kritikusok szerint. Vajon a zenéjével mi a helyzet? ... Tobább...
  Véleményem van erről... Tovább a FÓRUM-ba>>>  A Zeneakadémia története
  (I. rész)


  Magyarország első felsőfokú zeneoktatási intézménye, a Magyar Királyi Zeneakadémia 1875. november 14-én kezdte meg működését. Alapítója, első elnöke és a zongora művészképző tanfolyam vezetője Liszt Ferenc (1811-1886) volt, mellette Erkel Ferenc (1810-1893) igazgatóként és zongoratanárként, Ábrányi Kornél titkárként és a zenetörténet tanáraként, Robert Volkmann zeneszerzés tanárként működött. ... Tovább...

  Hamarosan olvasható a II. rész is...  Elhunyt
  Cserháti Zsuzsa  Emlékezzünk Zsuzsára emberi módon!

  Tovább a FÓRUM-ba...
  Mint mindnyájan tudjuk, az elmúlt években temérdek próbálkozás történt a zenészek összefogására, azonban mostanra letisztult a kép, s egyértelművé vált, hogy mely kezdeményezések maradtak életképesek. Most mi (is) egy Szakmai Klub létrehozásával próbálkozunk meg, azonban nem a "Majd mi lesöpörjük a "régi" bandát és mi leszünk az ATYAÚRISTEN" vezérel minket, hanem az, hogy a magyar zenei állóvízben megmozdítsunk valamit! Ehhez elsősorban a Ti támogatásotok kell, s összefogva a még ma is működő "zenész klub"-okkal, végre tényleg komolyan beszélgethetünk a zenéről!
  Névvel és hangszeretek megjelölésével a hangmester@hangmester.hu címen jelentkezhettek!


  A Behringer cég beszűntette (!)
  a teljes MX szériáját!
  Valamely -eddig ismeretlen és sokak számára felfoghatatlan megfontolásból- leállították a közismerten sikeres keverőcsalád gyártását, s helyette egy teljesen új szériát dobtak piacra "UB" néven. Részletek hamarosan a "KEVERŐPULTOK" oldalon olvashatók!


  Köszönet mindazoknak, akik írtak, hogy 800x600-ban a FÓRUM ablak túl nagy, s lelóg a monitorról az íróasztalra (...), a problémát orvosoltuk, hogy minden felbontásban kényelmesen elérhetőek legyenek a témák. A FÓRUM egy új ablakban nyílik, mindenki úgy méretezi, ahogy kedve tartja...

 • ZAFIR Stúdió: http://HangMester.hu/zafir
 • Denevér Stúdió: http://HangMester.hu/denever
 • Fidó Stúdió: http://HangMester.hu/fido
 • Yellow Stúdió: http://HangMester.hu/yellow
 • Citysound Stúdió: http://Hur.hu/citysound
 • TomTom Stúdió: http://HangMester.hu/tomtom
 • Utópia Stúdió: http://HangMester.hu/utopia
 • PEAK Stúdió: http://HangMester.hu/Peac

  Amennyiben a Te
  stúdiód még nem szerepel itt,
  írj egy mail-t nekünk a
  hangmester@hangmester.hu címre! • A HANGMESTER.HU Portálon található anyagok a HangMester Csapat írásbeli engedélye nélkül NEM használhatók fel!
  Kapcsolat: hangmester@hangmester.hu, Telefon: 20/ 971 8465 (9:00-17:00), ICQ Online-tanácsadás: 199707760
  © Copyright 2003 HANGMESTER.HU Minden jog fenntartva.